hocam yanlış hatırlamıyorsam ipad kalemi için ekran koruyucuları vardıLamine ekran değilmiş, çok ses çıktığını okudum. Rahatsız eder mi?
evet çok ses çıkarıyor bende var tık tık tık baya sesli yaniLamine ekran değilmiş, çok ses çıktığını okudum. Rahatsız eder mi?
Çok rahatsız ediyor mu ya uzun süredir bu tableti almayı planlıyordum bu olay canımı sıktıevet çok ses çıkarıyor bende var tık tık tık baya sesli yani
çok rahatsız ediyormu hayır ben not almıyorum sadece soru çözüyorum sorun olmuyor ama benim tabletin üstünde cam koruma var o da arttırıyor olabilir evw geçince video atabilirim instanı falan verirsenÇok rahatsız ediyor mu ya uzun süredir bu tableti almayı planlıyordum bu olay canımı sıktı
instagram: qkstgbhaw. atarsanız sevinirim.çok rahatsız ediyormu hayır ben not almıyorum sadece soru çözüyorum sorun olmuyor ama benim tabletin üstünde cam koruma var o da arttırıyor olabilir evw geçince video atabilirim instanı falan verirsen
tamamdır atarım ama kalemde ağır onunda etkisi olabilir seste bende usbc kalem varinstagram: qkstgbhaw. atarsanız sevinirim.
bu arada Instagramın çıkmıyorinstagram: qkstgbhaw. atarsanız sevinirim.
qkstghbaw, yanlış yazmışım kusura bakmayın.tamamdır atarım ama kalemde ağır onunda etkisi olabilir seste bende usbc kalem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada Instagramın çıkmıyor
sorun yok istek attımqkstghbaw, yanlış yazmışım kusura bakmayın.