IPad A16 vs S10FE+ vs Xiaomi Pad 7

Peki s11 ulaşamazsam ne önerirsiniz? Malum bütçeye zor çıkacağım.

s9 işlemcisi her oyunda 120 fps verse de ısınır illaki telefonda var ordan biliyorum bir de güncellemesi az kaldı ya ekrandan ya işlemciden fena kısmış oluyorsun daha düşük bütçede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de ders çalışmak için s11 kalemi acayip iyi biraz daha biriktirip alsanız keşke

22K bütçeye kadar en iyi alınabilecek tablet hangisidir? Ders çalışmak oyun oynamak ve film izlemek için kullanılacak bir tablet önerir misiniz? iPad A16, Samsung S10FE+ ve Xiaomi Pad 7 arasında kaldık. Uzun süreli dayanacak olması da önemli. Yardımcı olur musunuz?
a16 var bende güzel tablet öneririm sormak istediğin sorular varsa bekliyorum

orası doğru ama oyun için iPad mükemmel 60hz olsa bile muazzam bir akıcılığı var
iPad Air M1 var bende de ancak akıcılık da bir yere kadar 120Hz Samsung ekranın hissiyatı çok iyi

orası doğru ama oyun için iPad mükemmel 60hz olsa bile muazzam bir akıcılığı var
EARGREALKŞJGŞKAJIERHGKJAUREHGOPIUREHGOIUAWEHGOUIYAWEHGFOUYWEAGH9UOY9AWERHG9UIOYEWahf0ıuweaHFOIPUAWEHFPIUAWEHFAIUPOEWHF

Film izlerken nasıl görüntü kalitesi?
ips ekran 60 hz sence nasıldır

60 hz filmde fark etmez de ips ekran olması ordan kısıyor oyunda aradaki fark iyice açılıyor

Samsung Galaxy tab S11 kullanmış biri olarak yazayım. ( iade edildi cihaz )
Güzel cihaz, oyunlarda uzun vadeli yatırım için ideal değil.
Ders çalışabilir, notlar alabilirsin.
Kalemi kullanımı güzel ama iPad arayüzü gibi akışkan değiş o takılma donma hissiyatını yaşarsın eğer hep iPad iPhone kullanmışsan.
Öğrenci indirimi kullanarak bir iPad sahibi olabilirsin. Pozitif Teknoloji
Tercihim iPad almandan yana olacaktır. PRO vs fark etmez yıllarca pro model kullandım oyunda alacağın 60fps sana bir şey kaybettirmez 60 ve 120 ilede yayın yaptım video çektim içerik ürettim. Hiç sorun yaşamadım.
Samsung da kablosuz kulaklıklarda aşırı gecikme var gaming kulaklık bile hikaye kaldı :) iPadlerde sorun yaşamadım. AirPods ve diğer oyuncu kulaklıkları ile..

iPad alacaksın. 256GB depolamaya sahip olsun alacağın model. Bir pubg mobile olmuş 30Gb :)

EARGREALKŞJGŞKAJIERHGKJAUREHGOPIUREHGOIUAWEHGOUIYAWEHGFOUYWEAGH9UOY9AWERHG9UIOYEWahf0ıuweaHFOIPUAWEHFPIUAWEHFAIUPOEWHF

ips ekran 60 hz sence nasıldır

60 hz filmde fark etmez de ips ekran olması ordan kısıyor oyunda aradaki fark iyice açılıyor
Android tablet ile oyun oynarsa birkaç ay a ne duruma geleceğini biliyorsun demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,769
Üyeler
185,165
Son üye
Bl00dyAttil4
Geri