a16 var bende güzel tablet öneririm sormak istediğin sorular varsa bekliyorum22K bütçeye kadar en iyi alınabilecek tablet hangisidir? Ders çalışmak oyun oynamak ve film izlemek için kullanılacak bir tablet önerir misiniz? iPad A16, Samsung S10FE+ ve Xiaomi Pad 7 arasında kaldık. Uzun süreli dayanacak olması da önemli. Yardımcı olur musunuz?
Ekranından şüphe ettim bazıları kötü demişler. Sonuçta 60 Hz ve eşdeğer tabletler 120 veya 144 Hz.a16 var bende güzel tablet öneririm sormak istediğin sorular varsa bekliyorum
orası doğru ama oyun için iPad mükemmel 60hz olsa bile muazzam bir akıcılığı varEkranından şüphe ettim bazıları kötü demişler. Sonuçta 60 Hz ve eşdeğer tabletler 120 veya 144 Hz.
Film izlerken nasıl görüntü kalitesi?orası doğru ama oyun için iPad mükemmel 60hz olsa bile muazzam bir akıcılığı var
iPad Air M1 var bende de ancak akıcılık da bir yere kadar 120Hz Samsung ekranın hissiyatı çok iyiorası doğru ama oyun için iPad mükemmel 60hz olsa bile muazzam bir akıcılığı var
film izlemiyorum youtube videolarında vs güzel bir görüntüsü varFilm izlerken nasıl görüntü kalitesi?
EARGREALKŞJGŞKAJIERHGKJAUREHGOPIUREHGOIUAWEHGOUIYAWEHGFOUYWEAGH9UOY9AWERHG9UIOYEWahf0ıuweaHFOIPUAWEHFPIUAWEHFAIUPOEWHForası doğru ama oyun için iPad mükemmel 60hz olsa bile muazzam bir akıcılığı var
ips ekran 60 hz sence nasıldırFilm izlerken nasıl görüntü kalitesi?
Android tablet ile oyun oynarsa birkaç ay a ne duruma geleceğini biliyorsun demiEARGREALKŞJGŞKAJIERHGKJAUREHGOPIUREHGOIUAWEHGOUIYAWEHGFOUYWEAGH9UOY9AWERHG9UIOYEWahf0ıuweaHFOIPUAWEHFPIUAWEHFAIUPOEWHF
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ips ekran 60 hz sence nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60 hz filmde fark etmez de ips ekran olması ordan kısıyor oyunda aradaki fark iyice açılıyor
2 yıldır s9 işlemcisiyle aynı olan s23 kullanıyorum hiçbir kasma donma yok 120 hz pubg oynuyordum o telefondaAndroid tablet ile oyun oynarsa birkaç ay a ne duruma geleceğini biliyorsun demi
iyi bakalım2 yıldır s9 işlemcisiyle aynı olan s23 kullanıyorum hiçbir kasma donma yok 120 hz pubg oynuyordum o telefonda