Umutcan Genç
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Yeni aldığım İPad Air M3 11 inçlik versiyonunda oyun oynarken 60 fps alıyorum ama arayüzü açıp oyuna geri döndüğümde oyun 30 fps e düşüyor çözümü var mı?
arayüz derkenYeni aldığım İPad Air M3 11 inçlik versiyonunda oyun oynarken 60 fps alıyorum ama arayüzü açıp oyuna geri döndüğümde oyun 30 fps e düşüyor çözümü var mı?
Sağ yukarıdan indirince menü açılıyor yaarayüz derken
Allah Allah tabletin yazılım sürümü nedirSağ yukarıdan indirince menü açılıyor ya
İPadOS 26 aldığım gibi direkt güncelledimAllah Allah tabletin yazılım sürümü nedir
Anlık düşmeden bahsediyorsan o oluyor ama sende kalıcı olarak 30a düşüyorsa bir sorun olabilir ben hiç yaşamadım çünkü.Yeni aldığım İPad Air M3 11 inçlik versiyonunda oyun oynarken 60 fps alıyorum ama arayüzü açıp oyuna geri döndüğümde oyun 30 fps e düşüyor çözümü var mı?
Anlık bir düşme değil çık gir yapmam gerekiyor düzelmesi içinAnlık düşmeden bahsediyorsan o oluyor ama sende kalıcı olarak 30a düşüyorsa bir sorun olabilir ben hiç yaşamadım çünkü.
sürümden olabilir yeni çıktıya bende ipad a16 var öyle bir sorun yok senin model daha yüksek sende oluyorsa büyük ihtimal o sorundandırİPadOS 26 aldığım gibi direkt güncelledim
sürümden olabilir yeni çıktıya bende ipad a16 var öyle bir sorun yok senin model daha yüksek sende oluyorsa büyük ihtimal o sorundandır
yeniden falan başlattınmıUmarım geçici bir sorundur
Evet yaptım bir işe yaramadıyeniden falan başlattınmı
iOS 26 nın saçmalığıdır sanırım, telefona yüklemek gibi bir hata yaptım cihaz kaçak redmiye döndü.Anlık bir düşme değil çık gir yapmam gerekiyor düzelmesi için