Mümkün ama ikinci ekran vs olarak kullanamazsın sadece iPad ekranını oraya aktarır olduğu gibi. Normal bir Type-C HDMİ dönüştürücü yeterli.Arkadaşlar merhaba ipad air m2 modeline sahibim ders çalışırken samsung'un 120hz bir monitörüne bağlamak istiyorum bu mümkün müdür?
Tam olarak öyle istiyorum hocam ben de.Önerebileceğiniz bir marka var mı , bu hublardan da alabilirim klavye flash vs bağlamak için olursaMümkün ama ikinci ekran vs olarak kullanamazsın sadece iPad ekranını oraya aktarır olduğu gibi. Normal bir Type-C HDMİ dönüştürücü yeterli.
Görüntü çıkışı da alabileceğin bir hub da olur aynı işi ve daha fazlasını görür onlar da. Benim monitörde doğrudan Type-C ile aktarım olduğu için Type-C dönüştürücü kullanmadım markaları çok bilmiyorum.Tam olarak öyle istiyorum hocam ben de.Önerebileceğiniz bir marka var mı , bu hublardan da alabilirim klavye flash vs bağlamak için olursa
TeşekkürlerGörüntü çıkışı da alabileceğin bir hub da olur aynı işi ve daha fazlasını görür onlar da. Benim monitörde doğrudan Type-C ile aktarım olduğu için Type-C dönüştürücü kullanmadım markaları çok bilmiyorum.