Neden? Forumda da anket açtım %75 iPad diyordu en son bu kadar öneren varsa bir bildikleri vardır dedim en son, normalde Honor Pad 9 alacaktım.İpad alma
Şuanki fiyatın üzerine bi 1000TL indirim daha mı bekleyin diyorsunuz yaklaşık olarak?17k iyi arkadaş kalemi osu busu ile aldı o civara geçen başka arkadaş aldı a16 işlemcili olanını 22k ya kılıf kalem yok sadece ekran koruyucu + ipad
Huawei 11.5 2025 al.İpad'in yan bileşenleri pahalı,ekran malzemesi kötü,yazarken ses yapıyor,ekran tazeleme oranı da düşük.Neden? Forumda da anket açtım %75 iPad diyordu en son bu kadar öneren varsa bir bildikleri vardır dedim en son, normalde Honor Pad 9 alacaktım.
Hocam kesinlikle iPad daha iyi olacaktır IPS paneli ile Samsung'un tft panelinden daha kaliteli bir ekran deneyimi sunuyor. Hocam fazla zamlanmış başka bir arkadaşım M2 iPad'i Ağustosta 28k ya aldı kalem yan sanayi aldı resim çizmiyor sadece ders amacı ile ve müzik için kullanıyor 17k fiyat fena değil dediğim gibi arkadaş daha alalı 1 hafta olmadı haftasonu gibi almıştı 22k fiyataNeden? Forumda da anket açtım %75 iPad diyordu en son bu kadar öneren varsa bir bildikleri vardır dedim en son, normalde Honor Pad 9 alacaktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuanki fiyatın üzerine bi 1000TL indirim daha mı bekleyin diyorsunuz yaklaşık olarak?
Kılıf ve ekran koruyucu hariç bir şey almam iPad alırsam yoksa pahalı zaten. Matepad düşünmüyorum Google banı var onda yoksa fiyatı uygunmuş cihazın.Huawei 11.5 2025 al.İpad için alacaksan yan bileşenler pahalı,ekran malzemesi kötü,yazarken ses yapıyor,ekran tazeleme oranı da düşük.
Yazarken ses yapması ekranından dolayı hocam bir olayı vardı şuan hatırlamıyorum ama ses yapması iyi bir şeydi yaniHuawei 11.5 2025 al.İpad'in yan bileşenleri pahalı,ekran malzemesi kötü,yazarken ses yapıyor,ekran tazeleme oranı da düşük.
Daha da düşmüş hatta .dAmazon depoya süper fiyatlar gelmişti a16 12bine düşmüştü
Google ban diye bir olay yok Google kullanılabiliyor.Böyle bir durum olsa neden Huawei alınsın?Kılıf ve ekran koruyucu hariç bir şey almam iPad alırsam yoksa pahalı zaten. Matepad düşünmüyorum Google banı var onda yoksa fiyatı uygunmuş cihazın.
Şuan M3 olanı 30K aslında ama oraya çıkamam. Yan sanayi kalem bende zaten var lazım olursa kullanırım ama çok lazım olmayabilir.Hocam kesinlikle iPad daha iyi olacaktır IPS paneli ile Samsung'un tft panelinden daha kaliteli bir ekran deneyimi sunuyor. Hocam fazla zamlanmış başka bir arkadaşım M2 iPad'i Ağustosta 28k ya aldı kalem yan sanayi aldı resim çizmiyor sadece ders amacı ile ve müzik için kullanıyor 17k fiyat fena değil dediğim gibi arkadaş daha alalı 1 hafta olmadı haftasonu gibi almıştı 22k fiyata
Kalemini almadıktan sonra ne anlamı kaldı.Kılıf ve ekran koruyucu hariç bir şey almam iPad alırsam yoksa pahalı zaten. Matepad düşünmüyorum Google banı var onda yoksa fiyatı uygunmuş cihazın.