Aklımda Honor Pad 9 var ama çevrede Android alınmaz iPad al daha iyi diyen de çok var. Ne dersiniz Honor alayım mı yoksa onları dinleyip iPad mi bakayım bir de hangi model bakayım iPad bakarsam? iPhone kullanıyorum onu da dipnot olarak ekleyim.
Entegre kullanmaktan kastınız nedir? Yani AirDrop falan kullanmam onu diyorsanız ama başka kullanımlar varsa olabilir bilmiyorum.iphone ile entegre kullanacaksaniz ipad, kullanmayacaksaniz honor
ekosistemi kullanmak.Entegre kullanmaktan kastınız nedir? Yani AirDrop falan kullanmam onu diyorsanız ama başka kullanımlar varsa olabilir bilmiyorum.
19K çok değil mi değer mi bu cihaza?
19k çok. Son birkaç haftadır çok arttı. Normal fiyatı 16 bin tl civarlarıdır.19K çok değil mi değer mi bu cihaza?
net ipadAklımda Honor Pad 9 var ama çevrede Android alınmaz iPad al daha iyi diyen de çok var. Ne dersiniz Honor alayım mı yoksa onları dinleyip iPad mi bakayım bir de hangi model bakayım iPad bakarsam? iPhone kullanıyorum onu da dipnot olarak ekleyim.
Çok bekleme imkanım yok ne zaman düşer o fiyata ve bu modelin Honora göre artısı ne olur?19k çok. Son birkaç haftadır çok arttı. Normal fiyatı 16 bin tl civarlarıdır.
Kasım ayında indirimlerle almaya çalış. Ama bu modeli al.
+1
kasim indiriminde de 16kya duser zaten...19k çok. Son birkaç haftadır çok arttı. Normal fiyatı 16 bin tl civarlarıdır.
Kasım ayında indirimlerle almaya çalış. Ama bu modeli al.