IPad mi Honor mu alınır?

İnternette rahat gezinmek basit birkaç uygulamayı büyük ekranda kullanmak gibi amaçlar var çok ağır iş yapma beklentim yok. Yıllardır iPad kullanıyorum ama Apple saçma politikası yüzünden artık bu cihaz eski diyip internete bile girmiyor mecbur yeni almam gerek.
kanka sadece bu niyetle kullanacaksan kesinlikle alınır iprade bulaşmanın anlamı yok şarj muhabbeti ekran parlaklık ve kalitesine falan baktığında gayet senin için mantıklı

iPhone kullan kullanma her türlü iPad en iyisi işlemci olsun ekran olsun işlev olsun her şekilde iyi iş çıkarıyor

Aklımda Honor Pad 9 var ama çevrede Android alınmaz iPad al daha iyi diyen de çok var. Ne dersiniz Honor alayım mı yoksa onları dinleyip iPad mi bakayım bir de hangi model bakayım iPad bakarsam? iPhone kullanıyorum onu da dipnot olarak ekleyim.
s10 fe al knk bence-xiaomi pad 7 de güzel

ama bence poco pad alırsan daha iyi olur hem işlemcisi daha iyi hem bataryası daha büyük geri kalanlar aşşağı yukarı aynı 12.000 bandına kadar bunlar mantıklı daha üstüne seçenekler değişir

ama bence poco pad alırsan daha iyi olur hem işlemcisi daha iyi hem bataryası daha büyük geri kalanlar aşşağı yukarı aynı 12.000 bandına kadar bunlar mantıklı daha üstüne seçenekler değişir
Poco Xiaomi temelli diye biliyorum o yüzden mantıklı gelmemişti pek, 3-4 senede bozulma ihtimali yüksek geldi Huawei temeli daha mantıklı geldi bana. Yine de her türlü öneriye açığım 15 civarına kadar bütçe var.

ben pad 9 kullanıyorum aklında soru varsa sorabilirsin

iPhone kullan kullanma her türlü iPad en iyisi işlemci olsun ekran olsun işlev olsun her şekilde iyi iş çıkarıyor
Şu eski cihazlara güncelleme vermeyip kullanılmaz hale getirme politikası can sıkıyor. Şuanki iPad’im hala hızlı hala pili süper ama sırf Apple yazılım vermiyor diye hiçbir şeyi açmıyor mesela. Android o konuda nasıl bilmiyorum ama daha iyi diyenleri duymuştum. Aldığım cihaz en az 10 sene sorunsuz gitsin istiyorum.

Son düzenleme:
Poco Xiaomi temelli diye biliyorum o yüzden mantıklı gelmemişti pek, 3-4 senede bozulma ihtimali yüksek geldi Huawei temeli daha mantıklı geldi bana. Yine de her türlü öneriye açığım 15 civarına kadar bütçe var.
kanka xiaomı diye öyle olmuyor ben pocox3 proyu 4.5 sene kullandım hala çalışıyor ama android güncellemesinden ötürü bu sene değiştim orasına takılma bence ve 15k bütçen varsa xiaomi pad7 al keyfine bak yada 2.5k daha çıkarım dersen yine honor tarafından PAD V9 var o da baya iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem kalem kılıf ne ararsan var ekstra masrafın da olmaz

Şu eski cihazlara güncelleme vermeyip kullanılmaz hale getirme politikası can sıkıyor. Şuanki iPad’im hala hızlı hala pili süper ama sırf Apple yazılım vermiyor diye hiçbir şeyi açmıyor mesela. Android o konuda nasıl bilmiyorum ama daha iyi diyenleri duymuştum. Aldığım cihaz en az 10 sene sorunsuz gitsin istiyorum.
Androidde aynı hocam belki biraz daha uzun süre dayanıyor olabilir ama Samsung da yapıyor

Androidde aynı hocam belki biraz daha uzun süre dayanıyor olabilir ama Samsung da yapıyor
Bunlar nasıl firmalar ya göz göre göre çalışan cihazı kullanmamızı engelliyorlar. Şunu kabul ediyorum bendeki cihaz yavaş çalışmaya başladı bu da normal ama neden safari üzerinden girdiğim hiçbir site açılmaz? Gmail bile beni reddediyor cihazın güncel güvenlik protokolü ile bağlantı kurmuyor diyor, iOS güncellemesi vermese bile güvenlik güncellemesi versin bari herkes cihazı banlıyor güvenlik zayıf diye. Bir tek YouTube açıyor o da sadece 360P video oynatıyor eskiden 720P vardı o bile kalkmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,452
Üyeler
184,163
Son üye
tottiiiii
Geri