Demir Kaya
80+
iPad al.
Çok iyi olur o zaman. Şimdiden hayırlı olsun.İpad alcam hem yanında AirPods veriyorlar
Ben olsam bende ipad alırdım. Hatta ben mümkün ise ipad mini 5 alırdım.Bu bütçe de adam akıllı laptop yok ben olsam ipad alırdım.
Kablo noldu hocam? Çalışmıyor demiştiniz.İpad alcam hem yanında AirPods veriyorlar
iPad 8 daha iyi. İpad mini 6 çıkıp alsa neyse ama mini 5 3yıllık ve küçük.Ben olsam bende ipad alırdım. Hatta ben mümkün ise ipad mini 5 alırdım.
İpad dedim ama buda fena durmuyor eğer öğrenci iseniz ve bir cihaza ihtiyacınız var ise bunu öğrenci değilseniz ve pc üzerinden işiniz yoksa bir taşınabilir teknolojik cihaz arıyorsanız ipad öneririm. (İpad mini favorimdir.)4.5K'ya günlük kullanım için bir laptop alınabilir.
HUAWEI Turkey
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.mshop.huawei.com
İpad mini 5 ve ipad 8 in işlemcisi aynı önerme nedenim küçük olması daha taşınabilir oluyor seviyorum o şekilde ben ama tabi zevk meselesi.Kablo noldu hocam? Çalışmıyor demiştiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPad 8 daha iyi. İpad mini 6 çıkıp alsa neyse ama mini 5 3yıllık ve küçük.