2017 proda 120 hz zaten her oyun 120 fpsmantıklı hocam 2000 TL bu zamanda para değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
120 hz ekran ve face id ye geçiyorsun
onu bilmiyorum hocam ama ana ekran tuşu da yok oluyor 2. nesil kalem desteği geliyor2017 proda 120 hz zaten
Oyun için kullanıcam huawei mate pad 11 nasılonu bilmiyorum hocam ama ana ekran tuşu da yok oluyor 2. nesil kalem desteği geliyor
hocam bendede ipad pro var baya iyi tablety ve o ipad sizi üzmez pubg gibi zor bir oyunda 90 fps alırsınızOyun için kullanıcam huawei mate pad 11 nasıl
Tek pubg 90 fps değil onun dışında codm pubg new state 90 critical ops standoff 2 ultra 120hocam bendede ipad pro var baya iyi tablety ve o ipad sizi üzmez PUBG gibi zor bir oyunda 90 fps alırsınız
hıcam bence kesinlikle alınır ama karar sizin zaten o kadar aham şaham bir fiyat farkı yok ve sizce cevap verebildiysem size en iyi cevap dye bilirsinizTek PUBG 90 fps değil onun dışında codm PUBG new state 90 critical ops standoff 2 ultra 120
Sağolun ama huawei matepad 11 2023 model alacağım oyun için idealhıcam bence kesinlikle alınır ama karar sizin zaten o kadar aham şaham bir fiyat farkı yok ve sizce cevap verebildiysem size en iyi cevap dye bilirsiniz
siz bilirsiniz hocam ama ipadden ben olsam vaz geçmezdim fiyatı daha zor düşer androidlere göre ve ipade alıştıysanız ben olsam oradan devam ederdimSağolun ama huawei matepad 11 2023 model alacağım oyun için ideal
tasarım için bile geçilir1000 2000 lira farkla geçebilirim eylül gibi sizce mantıklımı