Neler Yeni

İpad Pro M2 2022 İOS Sürümü hk

beneren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Eren Korkmaz
Merhaba,

iPad Pro M2 (2022) model bir tablet almayı düşünüyorum. Cihazı kutusundan çıkardığımızda, en güncel iOS sürümü mü yüklü olur yoksa piyasaya sürüldüğü yılın iOS sürümü mü kurulu gelir, bunu merak ediyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba,

iPad Pro M2 (2022) model bir tablet almayı düşünüyorum. Cihazı kutusundan çıkardığımızda, en güncel iOS sürümü mü yüklü olur yoksa piyasaya sürüldüğü yılın iOS sürümü mü kurulu gelir, bunu merak ediyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

+
Ben iphone 13 aldım telefonun lansman sürümü ios 15 idi 17.5 ile çıktı telefon ordan hesap et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
ömer faruk
Merhaba,

+
açtıktan sonra günceller kendini o zaman en yeni sürüme geçersin

EsdeathSama

80+ Bronze
Tablet 2022de çıktı diye o yıl üretildi mantığında bir şey yok. Hala üretilen cihazlar kutuya güncel bir ios sürümüyle konuluyor. Tabii rafta bekleme ömrüne göre biraz vakit geçmiş olabilir ama maks. 1-2 güncelleme kaçırmıştır, cihazı açınca kendi güncelliyor zaten.

beneren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Eren Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açtıktan sonra günceller kendini o zaman en yeni sürüme geçersin
Bana 16,5 sürümü lazım hocam o yüzden güncel sürüm istemiyorum

Tablet 2022de çıktı diye o yıl üretildi mantığında bir şey yok. Hala üretilen cihazlar kutuya güncel bir ios sürümüyle konuluyor. Tabii rafta bekleme ömrüne göre biraz vakit geçmiş olabilir ama maks. 1-2 güncelleme kaçırmıştır, cihazı açınca kendi güncelliyor zaten.
Anladım hocam cevap için teşekkürler bana eski sürüm lazım oyun için klavye ve mouse bağlamak istiyorum bu yüzden 16,5 sürüm gerekiyor, güncel sürümlerde yapamıyorum

Top Bottom