Neler Yeni

iPad pro M2 mi Macbook Air M2 16 GB mı

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Bütçe
40.000
Hangi ürünü almalıyım sizce

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Caner Sürdem
Dostum ne amaçla kullanacağına bağlı. Bahsettiğin iki üründe farklı kulvarlarda kullanılacak ürünler.

Mert

80+ Silver
iPad Macbook yerini tutmaz.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Birisi bilgisayar, diğeri tablet. Kullanım stilleri farklı.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne amaçla kullanacaksınız hocam ona göre önerelim.

Ysuflix

80+ Gold
Kullanım amacına bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun ve tasarım
Macbookla oyun oynayamazsın pek ama ipadla da oynayamazsın. Tasarım içinde laptop daha verimli olur macbook derim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Sen olsan hangisini alırdın ?
Ben ipad tercih ettim. Zira işyerinde eğitimlerim oluyor, kalmle notlarımı alıyorum . excel kullanımında daha rahat. Ayrıca outlook takibini yapabiliyorum. Toplantılarda Kalemle notlarımı alıyorum, iş ile ilgili notlarımı alıyorum. Şehirdışı yolculuklarda navigasyon cihazı olarak kullanıyorum. Boş zamanlarımda film izliyorum. Ufak çaplı dilekçe vs yazıyorum.
Yine ekranı ikiye bölüp ekranın bir tarafına not yazarken diğer tarafına powerpoint veya pdf ile takip yapabiliyorum.
İşyerinde telefon kullanımı yasak. O yüzden günlük kişisel işlerimi de tabletten yapıyorum. (Sms atma vs gibi)
Yani bu kişisel tercih. İş koşulları,yaşam standartları,günlük rutinlerinizin ne olduğunu değerlendirip ona göre karar vermelisiniz.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Ben ipad tercih ettim. Zira işyerinde eğitimlerim oluyor, kalmle notlarımı alıyorum . excel kullanımında daha rahat. Ayrıca outlook takibini yapabiliyorum. Toplantılarda Kalemle notlarımı alıyorum, iş ile ilgili notlarımı alıyorum. Şehirdışı yolculuklarda navigasyon cihazı olarak kullanıyorum. Boş zamanlarımda film izliyorum. Ufak çaplı dilekçe vs yazıyorum.
Yine ekranı ikiye bölüp ekranın bir tarafına not yazarken diğer tarafına powerpoint veya pdf ile takip yapabiliyorum.
İşyerinde telefon kullanımı yasak. O yüzden günlük kişisel işlerimi de tabletten yapıyorum. (Sms atma vs gibi)
Yani bu kişisel tercih. İş koşulları,yaşam standartları,günlük rutinlerinizin ne olduğunu değerlendirip ona göre karar vermelisiniz.
iPad hangi model

Top Bottom