coldplay 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1,072 Reaksiyon skoru 261 8 Haziran 2023 #1 iPad de Ublock kullanmayı düşünüyorum nasıl kullanabilirim YouTube uygulamasında çalışır mı?
HmzaY 80+ Gold Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5,579 Reaksiyon skoru 2,441 8 Haziran 2023 #2 kuramazsın diye biliyorum. Adblocker lı bir tarayıcı kullanman gerek. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 8 Haziran 2023 youtube uygulamasında reklam engellemek için vpnler falan kullanıyor iostakiler. yazık yaw
kuramazsın diye biliyorum. Adblocker lı bir tarayıcı kullanman gerek. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 8 Haziran 2023 youtube uygulamasında reklam engellemek için vpnler falan kullanıyor iostakiler. yazık yaw
coldplay 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1,072 Reaksiyon skoru 261 8 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 HmzaY yazmış: kuramazsın diye biliyorum. Adblocker lı bir tarayıcı kullanman gerek. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 8 Haziran 2023 youtube uygulamasında reklam engellemek için vpnler falan kullanıyor iostakiler. yazık yaw Devamı için tıklayın... Adblockerlı bir tarayıcı öneriniz var mı? Ublock gibi bir eklenti veya uygulama var mıdır?
HmzaY yazmış: kuramazsın diye biliyorum. Adblocker lı bir tarayıcı kullanman gerek. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 8 Haziran 2023 youtube uygulamasında reklam engellemek için vpnler falan kullanıyor iostakiler. yazık yaw Devamı için tıklayın... Adblockerlı bir tarayıcı öneriniz var mı? Ublock gibi bir eklenti veya uygulama var mıdır?