2023 de alınır (!) alınabilir bence ama @Contravolta baksınArkadaşlar sorum acık iphone 11 alsam uzun süre götürür mü veya 12 ile arasında ki 3000tl farka değip 12 mi alınır fikirlerinizi bekliyorum birde iphone 11 alacak olsanız hangi rengini alırsınız. Teşekkürler
11i aile bireylerimden biri kullanıyoriPhone 11 güzel telefon alınabilir iPhone 12ye gerek yok
İp11 yeşili var bende ve çok şık , eğer siyah beyaz gibi klasik renklerden almak istemiyosan yeşili önerebilirim .Arkadaşlar sorum acık iphone 11 alsam uzun süre götürür mü veya 12 ile arasında ki 3000tl farka değip 12 mi alınır fikirlerinizi bekliyorum birde iphone 11 alacak olsanız hangi rengini alırsınız. Teşekkürler
Kırmızı ve sarı nasıl onlarda çok hoşuma gidiyorİp11 yeşili var bende ve çok şık , eğer siyah beyaz gibi klasik renklerden almak istemiyosan yeşili önerebilirim .
Bu ekran konusuna çok takılanlar var oled veya lcd bi farkı var mı iphone 11 ekranı nasıl senceŞahsen 4 ay önce aldım ve memnunum. Apple kalitesi tartışmaya kapalı bence. Diğer markalara nispeten özellik olarak fiyata göre bir tık düşük olabilir ama. malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük konusunda şahsen apple tercih ediyorum.
Amoled ekran renkleri daha doğal gösteriyor ama maliyet olarak daha pahalı. eskaza elinden düşüp kırarsan amoled ekrana bin lira harcarken lcd ekrana 200 300 bütçesinde. lcd ekran akıcılık konusunda daha iyi. oyun amaçlı olucaksa lcd ekran daha iyi apple tek sıkıntı ekranın 60 hz olması. eğer apple almayacak olsaydım k40 pro yu beklerdim yada mi 10t alırdım. ekran gorillas glas kaplı olduğu için lcd yada amoled hissiyatını pek anlamazsınKırmızı ve sarı nasıl onlarda çok hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ekran konusuna çok takılanlar var oled veya lcd bi farkı var mı iphone 11 ekranı nasıl sence