Orijinal değil ki abem. Samsung şarj aletiyle iPhone'u şarj ediyorsun, pil ömrünü orijinale göre çabuk tüketirsin ama öyle yandı patladı sorunları olmaz yine kaliteli adaptör.Mobil Aksesuar Modelleri ve Fiyatları | Samsung Türkiye
Samsung mobil aksesuar modellerini ve özelliklerini yakından incelemek için tıklayın. Sizin için gerekli olan özelliklere göre ürünleri ve modelleri karşılaştırın.www.samsung.com
20+5 25 işte neyini duymadın20 var 30 var da 25 i ilk kez duydum.
25w yazıyor üzerinde dostum neden inanmak istemiyorsun samsungun sitesinden link attımVarmış baksana
Harbiden 20W olmasın o?
Kardeş Apple değil. Orijinal Apple adaptörü bu:25w yazıyor üzerinde dostum neden inanmak istemiyorsun samsungun sitesinden link attım
Yeni varyasyon sanırım, ben de ilk defa gördüm25w yazıyor üzerinde dostum neden inanmak istemiyorsun samsungun sitesinden link attım
kanka merakımdan soruyorum ama samsungun sitesindeki ürün nasıl orjinal olmayabilirOrijinal değil ki abem. Samsung şarj aletiyle iPhone'u şarj ediyorsun, pil ömrünü orijinale göre çabuk tüketirsin ama öyle yandı patladı sorunları olmaz yine kaliteli adaptör.
aldığım mağazada apple adaptörü kalmadığı için bende beklemeyeyim diye bunu aldım sıkıntı olmaz dedilerKardeş Apple değil. Orijinal Apple adaptörü bu:
20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz.www.apple.com
Ondan bahsetmiyor hocam, şarj aletinin markası samsung orijinal diyor. Iphone cihazı orijinal samsung 25w ile şarj edersem bişi olur mu diyoKardeş Apple değil. Orijinal Apple adaptörü bu:
20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz.www.apple.com
adaptör olarak 25W orjinal şarj aleti aldım aşırı hızlı şarj ediyor fakat bunun telefonuma bi zararı olur mu ?
dostum birsürü para verdim zaten bu adaptöre param olsa appleden alıcam o yuzden buraya başlık açtım sorun olur mu diyeiPhone 11 - Åarj Aksesuarları - iPhone Aksesuarları
Seçenekleriniz: Apple,Belkin,mophie,Satechiwww.apple.com
burdan iPhone 11 seçin ona göre adaptörler çıkar
dostum birsürü para verdim zaten bu adaptöre param olsa appleden alıcam o yuzden buraya başlık açtım sorun olur mu diye