İPHONE 11 ALINIR MI 128GB

Bu pil olayı nasıl oluyor bildiğin çok kullanınca zayıflıyor sonra çok mu hızlı bitiyor şarjı neden böyle bir şey var benim bildiğim android de yok.
kanka pil sagligi iste. mesela pil 100 ise 15 saatte biter pil 90 ise 10 saatte biter oyle dusun.

performans batarya düşürüyor diyio xiaomi önermen gerçekten komik bir durum. ios işletim sistemlerinde performans android telefonlarla karşılaştırılamaz bile 2013 yılında çıkan 5s telefonu bile geçen yıl çıkmış bir çok android telefondan daha iyi performansta çalışıyor bataryaları evet zayıf genel olarak ama iphone 11 kullanıcısı olarak 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum v e günümü rahatlıkla geçiriyporum

apple kendisi kabul ediyor sen etmiyorsun :)

Son düzenleme:
Uygunsuz Dil
apple kendisi kabul ediyor sen etmiyorsun :)

Yaaa ahashashahah tamam dostum seninle tartışmak istemiyorum. Ama bu konularda tek taraflı araştırma yapma önce bir android sistemlerinde ki açıklamaları şikayetleri bak sonra iosa bak sonra bunları karşılaştır hangisi ağır basıyor. Karşılaştırma böyle yapılır öyle yabancı kaynaktan çevrilmiş b*ktan bir haberle insanları da yanıltma

Yaaa ahashashahah tamam dostum seninle tartışmak istemiyorum. Ama bu konularda tek taraflı araştırma yapma önce bir android sistemlerinde ki açıklamaları şikayetleri bak sonra iosa bak sonra bunları karşılaştır hangisi ağır basıyor. Karşılaştırma böyle yapılır öyle yabancı kaynaktan çevrilmiş b*ktan bir haberle insanları da yanıltma

:)))

Burada sen androidi savunuyorsun ANDROİDİİİ!!! yaklaşık bir yılda sarjı otomatik 20-30 da kapanan telefonlar yaklaşık 2 yıl da kamerası pikselleşen kasan telefonlar seni temin ederim ki 5s ile çekeceğim fotoğrafları sen 2018 amiral gemisi android telefonlarla çekemezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

huawei p20 serisi kullandım samsung a50 a71 kullandım ama 6s in tadını bile alamadım ilk aldığın yıl evet güzel telefonlar kamera konusunda sarj konusunda ekran çözünürlük konusunda ama 1 yılı geçince tırtlaşmaya başlıyorlar

Burada sen androidi savunuyorsun ANDROİDİİİ!!! yaklaşık bir yılda sarjı otomatik 20-30 da kapanan telefonlar yaklaşık 2 yıl da kamerası pikselleşen kasan telefonlar seni temin ederim ki 5s ile çekeceğim fotoğrafları sen 2018 amiral gemisi android telefonlarla çekemezsin

huawei p20 serisi kullandım samsung a50 a71 kullandım ama 6s in tadını bile alamadım ilk aldığın yıl evet güzel telefonlar kamera konusunda sarj konusunda ekran çözünürlük konusunda ama 1 yılı geçince tırtlaşmaya başlıyorlar
p30 serisi*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,639
Üyeler
189,889
Son üye
Ahmed Saltık
Geri