Yardım iPhone 11 Alınır mı Acil

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,528
Yurt dışı iPhone 11
Kutusuz faturasız
Hatasız
Face id çalışıyor
Pil sağlığı %90

5 bin liraya verecek adam sizce alınır mı bana bayağı uygun geldi.

5 bin lira mı sudan ucuz al

telefon açıksa alınır 5000TL para değil gibi

alınır.

al direkt yanına da 1.5k ya şu sim kopyalama cihazlarından al tertemiz 7.5 a iphone 11 kullanıyor ol terto

açtırma 40 bin alma o zaman

yılbaşında sıfırlanıyor diye biliyorum onun dışında 30k pasaport ücreti dışında kullanaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlar ne
Tcl Linkzone diye bir şey var alıyorsun aynı numaradan 2 simin olacak bir sim daha alıyorsun onu nasıl yapıyoruz ıdk detaylı bakmadım 1500 tl bucihaz internet paylaşımı da yapıyor telefona arama da düşüyor yd cihazını böyle tertemiz kullanıyorsun

yılbaşında sıfırlanıyor diye biliyorum onun dışında 30k pasaport ücreti dışında kullanaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlar ne
Yurt dışı meselesini bi anlatsana bana telefoncularda 300-500 verip actirabilirsin diyor adam böyle bir şey var mı varsa ne kadar açık kalır?

Kullanıma kapaliymis actirilmaz mi actirma ücreti ne kadar olur bilginiz var mı
ocak ayında açılır 8 ay kullanırsın, evde başka düşük telefon iphone varsa icloud girip arama yönlendirme olarakta kullanabilirsin.

Yurt dışı meselesini bi anlatsana bana telefoncularda 300-500 verip actirabilirsin diyor adam böyle bir şey var mı varsa ne kadar açık kalır?
Açılır ama nasıl açılır demiyor. Yılda 8 ay mı ne kullanabiliyorsun mesela kalan aylar telefon pek bir işe yaramıyor. Beraberinde yanında bir telefon daha taşıman gerekir kullandığın tüm zaman boyunca. 5 bine sıkıntı satın alıyorsun ne kadar mantıklı tartışılır. Kimisi uğraşmaya değer bulur ama ben 11 için değeceğini sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri