İphone 11 den 12 pro geçilir mi

Hocam , yurtdışı cihazlarda eski kayıt ve yeni kayıt dönemi vardı. Mesela eski yasa kayıtlı cihazlarda bütün hatlar kullanılabiliyordu , şuan bu durum sadece pasaportu üzerine kayıtlı kişinin hatlarının kullanılmasına izin veriliyor. 2 yıl boyunca cihazı alan ve kayıt yaptıran kişi dışında kullanılmıyor. 2 yıldan sonra cihazda her türlü hat kullanılabiliyor.

Geçenlerde post açmıştım ip 11 ne kadar eder diye bugün telefoncuları ziyaret ettim ve 8500 den satın alıyorlar üstüne 3800 koyarsam iphone 12 pro veriyorlar %97 pil yüzdesi yurt dışı kayıtlı alınır mı satarsam bütçe 12.2k
elindeki telefon zaten çok iyi bence boşuna alma.

Hocam , yurtdışı cihazlarda eski kayıt ve yeni kayıt dönemi vardı. Mesela eski yasa kayıtlı cihazlarda bütün hatlar kullanılabiliyordu , şuan bu durum sadece pasaportu üzerine kayıtlı kişinin hatlarının kullanılmasına izin veriliyor. 2 yıl boyunca cihazı alan ve kayıt yaptıran kişi dışında kullanılmıyor. 2 yıldan sonra cihazda her türlü hat kullanılabiliyor.
hocam onu nasıl anlayabilirim biliyor musunuz acaba

hocam onu nasıl anlayabilirim biliyor musunuz acaba
Bunu ancak BTK ile görüşerek yapabilirsiniz. IMEI numarasını E-devlet üzerinden sorgulatarak cihazın kayıtlı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz sadece.

iphone 11'den 12 pro'ya geçmek sarar ama 13 pro imkanı varsa daha da sarar çünkü 12 pro'da devrim niteliğinde bir değişim yok ama 13'te var

iphone 11'den 12 pro'ya geçmek sarar ama 13 pro imkanı varsa daha da sarar çünkü 12 pro'da devrim niteliğinde bir değişim yok ama 13'te var
valla hocam iphone 13 için bugün telefoncuları gezdim aşırı saçma fiyatlar istiyorlar 1 aylık 13 için 16k istiyorlar en ucuz 13 pro lar 18k dan başlıyor o yüzden 12 pro en düşük orda bulabildim

valla hocam iphone 13 için bugün telefoncuları gezdim aşırı saçma fiyatlar istiyorlar 1 aylık 13 için 16k istiyorlar en ucuz 13 pro lar 18k dan başlıyor o yüzden 12 pro en düşük orda bulabildim
11 Promax bile işinizi görebilir bence.

Yurt dışı cihaz alıp başımı ağrıtmazdım.

Yurt dışı kayıtlı derken resmi IMEI kaydı olmasına çok dikkat edin (şu 2.700 TL yatırılıp yapılan). BTK'dan sorgulatın.
Yoksa iPhone'da IMEI sıkıntısı çekersiniz.

Geçilir mi konusuna gelirsek sadece ekran için bile geçilir bence.
Hocam bu yurtdışı olayında pek bilgili değilim benim pasaportum da yok sarı siteden sıfır kutu yurtdışı iPhone alırsam bunu ben kayıt ettirebilir miyim 2700e

Hocam bu yurtdışı olayında pek bilgili değilim benim pasaportum da yok sarı siteden sıfır kutu yurtdışı iPhone alırsam bunu ben kayıt ettirebilir miyim 2700e
sanırsam pasaportunuz varsa ettirebiliyorsunuz anladığım kadarıyla

Geri