Neler Yeni

İphone 11 den 12 pro geçilir mi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam bu yurtdışı olayında pek bilgili değilim benim pasaportum da yok sarı siteden sıfır kutu yurtdışı iPhone alırsam bunu ben kayıt ettirebilir miyim 2700e
Yönetmelikte bir sürü değişiklik oldu hocam. Ben de pek takip etmedim. En son hatırladığım kadarıyla ülkeye getiren kişinin pasaportuna işleniyordu ve sadece o kişiye ait hatla kullanılabiliyordu. Bir de satma yasağı vardı belirli bir süre.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Geçenlerde post açmıştım ip 11 ne kadar eder diye bugün telefoncuları ziyaret ettim ve 8500 den satın alıyorlar üstüne 3800 koyarsam iphone 12 pro veriyorlar %97 pil yüzdesi yurt dışı kayıtlı alınır mı satarsam bütçe 12.2k
Geçilebilir lakin telefon yurt dışı kayıtlı diyorsunuz resmi imei fln bunlar için btkya fidin telefon temimi gidip böyle elinize alın bakın deneyin bi test edin yani ben olsam geçerdim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İphone 11' den kurtulun gerekirse yerine android bile alınır. Yeter ki kurtulun yani. Bu arada geçilir.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz
Geçilebilir lakin telefon yurt dışı kayıtlı diyorsunuz resmi imei fln bunlar için btkya fidin telefon temimi gidip böyle elinize alın bakın deneyin bi test edin yani ben olsam geçerdim
test edicemde btk ya gidemem

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Şurdan imei yi sorgularsın bitti gitti ya millet demiş yok btk’yı ara yok btk nın yanına git

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
İphone 11' den kurtulun gerekirse yerine android bile alınır. Yeter ki kurtulun yani. Bu arada geçilir.
Neden oldugunu anlatabilir misin? Benim Arkadasda 11 almak istiyor ben alma diyorum nedenlerini yazarsan gondereyim ona messjin ss ini

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Hoca

Şurdan imei yi sorgularsın bitti gitti ya millet demiş yok btk’yı ara yok btk nın yanına git
Hocam sizde yurdışı iphone var sanırım sarı siteden kapalı kutu alırsam kayıt ettirebilir miyim pasaportum yok ama

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hoca
Hocam sizde yurdışı iphone var sanırım sarı siteden kapalı kutu alırsam kayıt ettirebilir miyim pasaportum yok ama
pasaportun yoksa kayıt ettiremezsin de nasıl pasaportun yok

Top Bottom