Neler Yeni

iPhone 11 Fiyat Değişimi

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
Dün bir Apple bayisinden iPhone 11 128 GB için sıraya girdim. Tahmini 2 haftaya gelir dediler. Fakat fiyatı fatura kesildiği tarihteki fiyatı olacağı için ürünün geldiği zamandaki fiyat önemliymiş, sizce 2-3 hafta içinde zam gelir mi Apple ürünlerine? Riske atmayıp Apple sitesinden almayı düşünüyorum ama 4-5 hafta bekleyeceğim o durumda. Böylece zam gelse de etki etmemiş olacak fakat fazla beklemiş olacağım. Siz olsanız ne yapardınız?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,240
İsim
Oğuz Oğuz
sence gelmez mi? 6 gün önce dolar 9,98 idi şuan 10,70

YiğitAysul

80+ Silver
Dün bir Apple bayisinden iPhone 11 128 GB için sıraya girdim. Tahmini 2 haftaya gelir dediler. Fakat fiyatı fatura kesildiği tarihteki fiyatı olacağı için ürünün geldiği zamandaki fiyat önemliymiş, sizce 2-3 hafta içinde zam gelir mi Apple ürünlerine? Riske atmayıp Apple sitesinden almayı düşünüyorum ama 4-5 hafta bekleyeceğim o durumda. Böylece zam gelse de etki etmemiş olacak fakat fazla beklemiş olacağım. Siz olsanız ne yapardınız?
O telefona 8.5 k mı vereceksiniz ?

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
2 ay once 11 128 alacaktım o zamanlar hepsıburadada 6900 tl ye kadar dusmustu sımdı bakayım dedım 8,5k olmus bu nedir

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Zammı fena koyacaklar bence. Dolar öyle böyle yükselmiyor. Apple zaten tuzu kuru bir firma, müşterisi belli, alan zaten alıyor. Altı üstü bir telefon için sıra beklemek de bana mantıksız geliyor, şu an bütçeniz neye yetiyorsa zamlanmadan onu alın geçin.

YiğitAysul

80+ Silver
Bu arada iphone 11 alınacak telefon değil bu fiyatlarda

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sence gelmez mi? 6 gün önce dolar 9,98 idi şuan 10,70
Mutlaka gelir ama bu 2-3 hafta içinde mi olur aslında sorum oydu.
O telefona 8.5 k mı vereceksiniz ?
Evet maalesef bu fiyatlara başka bir iPhone pek mümkün değil.
Zammı fena koyacaklar bence. Dolar öyle böyle yükselmiyor. Apple zaten tuzu kuru bir firma, müşterisi belli, alan zaten alıyor. Altı üstü bir telefon için sıra beklemek de bana mantıksız geliyor, şu an bütçeniz neye yetiyorsa zamlanmadan onu alın geçin.
Sıra beklemek istemiyorum ama yüksek ihtimalle Apple sitesinden alıp bekleyeceğim 1 ay.

YiğitAysul

80+ Silver
Mutlaka gelir ama bu 2-3 hafta içinde mi olur aslında sorum oydu.

Evet maalesef bu fiyatlara başka bir iPhone pek mümkün değil.

Sıra beklemek istemiyorum ama yüksek ihtimalle Apple sitesinden alıp bekleyeceğim 1 ay.
İphone alma sebebiniz nedir ?

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
E-ticaret yapıyorum ve toptancılardan dün 50 TL'ye satın aldığım ürünü bugün (dolar 30 tl olmuş toptancılara göre :D) 90 TL olmuş . Rafta dururken değerlendi. Fiyatının artması kaçınılmaz.

fayuk_w

80+ Bronze
1 ay önce iphone 11 alacaktım 7800 tl idi dedim kasım ayında indirime girer şimdi 9500 civarında geziyor

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
İphone alma sebebiniz nedir ?
Genel olarak hep Apple ürünleri kullandım bugüne kadar. Androide geçmek istemiyorum denilebilir. Eminim bu fiyatlarda daha performanslı daha iyi kameralı Android telefonlar vardır fakat ben iPhone aldığım zaman uzun süre kullanıyorum zaten bu sebeple de iPhone ile devam etmek mantıklı geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E-ticaret yapıyorum ve toptancılardan dün 50 TL'ye satın aldığım ürünü bugün (dolar 30 TL olmuş toptancılara göre :D) 90 TL olmuş . Rafta dururken değerlendi. Fiyatının artması kaçınılmaz.
1 ay önce iphone 11 alacaktım 7800 TL idi dedim kasım ayında indirime girer şimdi 9500 civarında geziyor
Bu faiz kararından sonra ben Apple sitesinden almaya gidiyorum zaten. Biraz daha beklersek iPhone 11'e 10000 TL vereceğiz :D

YiğitAysul

80+ Silver
Genel olarak hep Apple ürünleri kullandım bugüne kadar. Androide geçmek istemiyorum denilebilir. Eminim bu fiyatlarda daha performanslı daha iyi kameralı Android telefonlar vardır fakat ben iPhone aldığım zaman uzun süre kullanıyorum zaten bu sebeple de iPhone ile devam etmek mantıklı geliyor.
İphone lar ne kadar uzun ömürlü olsada 11 e o kadar para verilmez
9k ya Lcd ekranlı bir telefon alınmaz

Top Bottom