Iphone 11 hala alınır mı??

apple’ın min telefonu suan iphone 11 daha düşüğü hiç mantıklı değil,başka telefon olarak androide yönelebilirsin,ben androidde birtek samsungdan yanayım.
Bu yuzden bence S20 alabilrsin yada S serisinden daha üst bir model bak ama A serisinden almanı pek tavsiye etmem S serisinin kameraları gayet iyi pilide iyi gidiyor

Hocam 2.5 yıldır 11 kullanıcısı olarak telefondan ne kadar memnun da olsam 25k gibi bir paranın verilmeyeceği taraftarıyım. Geçen hafta 27k bandında 128'lik iphone12'ler vardı daha mantıklı bir seçim olacaktır. Aradan geçen onca zamana rağmen hala taş gibi telefon orası ayrı, yakın zamanda bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum onun dışında uzun bir süre telefon değiştirme gibi bir düşüncem yok. İhtiyacım olan her genel olarak karşılıyor.

dostum 5 senedir android kullanıyordum daha yeni iphone 11 e geçtim keşke daha önce geçseymişim 20k bütçen varsa 2. el iphone 12 ye bi bak bence

Kamerasıda iyi olan başka telefon önerebilirmisin. Şuanlık s23 fe en iyisi gibi duruyor o zaman
s23 fe ve pil olarak biraz kötü deniyor ama s22 olabilir haa tabi biraz daha bütçe ayırırsan s23

Dediğim gibi 25k vermek mantıklı mı yoksa hangi telefonlar yerine geçebilir özellik konusunda.
eğer bütçeni artırırsan 13 alabilirsin ama bütçe artmıyorsa mecbur android alıcaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer bütçeni artırırsan 13 alabilirsin ama bütçe artmıyorsa mecbur android alıcaksın
tabi sıfır istiyorsan veya ikinci el iphone da bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri