20K ya S23 FE alsan çok daha mantıklı.Dediğim gibi 25k vermek mantıklı mı yoksa hangi telefonlar yerine geçebilir özellik konusunda.
'Parana Yazık' Kısa ve net hocamDediğim gibi 25k vermek mantıklı mı yoksa hangi telefonlar yerine geçebilir özellik konusunda.
Kamerası çok iyi gelmedi bana başka önerebilceğin varmı? Poco X6 Pro düşünüyorum ama nasıl sence.20K ya S23 FE alsan çok daha mantıklı.
Teşekkür ederim. Başka telefon önerebilirmisin'Parana Yazık' Kısa ve net hocam
Kamera önemliyse Poco en son bakman gereken cihaz bence.Kamerası çok iyi gelmedi bana başka önerebilceğin varmı? Poco X6 Pro düşünüyorum ama nasıl sence.
@55superx hocam önermiş s23fe iyidir o bütçeyeTeşekkür ederim. Başka telefon önerebilirmisin
Kamerasıda iyi olan başka telefon önerebilirmisin. Şuanlık s23 fe en iyisi gibi duruyor o zamanKamera önemliyse Poco en son bakman gereken cihaz bence.
s23 fe ve pil olarak biraz kötü deniyor ama s22 olabilir haa tabi biraz daha bütçe ayırırsan s23Kamerasıda iyi olan başka telefon önerebilirmisin. Şuanlık s23 fe en iyisi gibi duruyor o zaman
eğer bütçeni artırırsan 13 alabilirsin ama bütçe artmıyorsa mecbur android alıcaksınDediğim gibi 25k vermek mantıklı mı yoksa hangi telefonlar yerine geçebilir özellik konusunda.
tabi sıfır istiyorsan veya ikinci el iphone da bakabilirsineğer bütçeni artırırsan 13 alabilirsin ama bütçe artmıyorsa mecbur android alıcaksın