Bence güncelleme hocam 17de takılmaya devam 14 pro ile takılıyordum 17de geçen gece yanlışlıkla güncelle dedim hayat orda bitti. Çok saçma sapan değişiklikler var klavyede otomatik düzeltme bile değişmiş leş gibi.Merhabalar, pil sağlığı çok da iyi olmayan bir ip 11 kullanıcısıyım. Ios 18.2 güncelleme bildirimi alıp duruyorum ama kasabilir diye güncellemiyorum sizce güncellemeli miyim? (Pil sağlığı %76)
Ben kullanıyorum bir sorun yok ama sizin pil sağlığınızda düşük gerek yok bence. Gece yatarken fazla sarj gidiyor.Merhabalar, pil sağlığı çok da iyi olmayan bir ip 11 kullanıcısıyım. Ios 18.2 güncelleme bildirimi alıp duruyorum ama kasabilir diye güncellemiyorum sizce güncellemeli miyim? (Pil sağlığı %76)
Isınmayı unutmayın. Neyse en azından artık videoda hdr yaparken batırmıyor.Gece boşta fazla şarj gitmeden başka sorunu yok gibi. Ufak Buglar her zaman olur.
Bendeki 15 Pro ve babamın 11'inde gram ısınma yok, İOS 18 ile gelen en başarılı şey ısınmama zaten. Forumlarda en çok övülen konu İOS 18 ile ilgili.Isınmayı unutmayın. Neyse en azından artık videoda hdr yaparken batırmıyor.
Şans isi herhalde o zaman. Bende pil normale göre daha kötü ama geceleri bt bağlı olmasına rağmen %1 bile gitmiyor. Gerçekten bu yıl batırdılar güncellemelerleBendeki 15 Pro ve babamın 11'inde gram ısınma yok.