Neler Yeni

iphone 11 iyi mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mert akc
iphone 11 sizce iyi mi ekranı kötü diye duymuştum telefonu kullana varsa yorum yazabilirmi

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
iphone 11 sizce iyi mi ekranı kötü diye duymuştum telefonu kullana varsa yorum yazabilirmi
Güzel telefon paran var ise al ben androidden iosa geçtim bundan sonra androide geçmem ayrıca ekranında bir sıkıntı çekmedim kamerası çok güzel

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Evet, şu an alınabilecek en f/p iphone.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
O paraya canavar pc toplanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mert akc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya çözünürlük kötü diyorlar bide ppi az diyorlar o yüzden sordum

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
oled ekran değil sadece, ekranı onun dışında çok iyi. siyah sahnelerde ışık verilmez ve doğal siyah elde edilir fakat iphone 11 ekranında siyah ışık veriliyor ve siyahlar biraz parlak oluyor ama bu kesinlikle alınmasına engel değil ki bence - olarak sayılması zor. bir karşılaştırma videosu vardı iphone 11 ve 11 pro sadece ekranları görünecek şekilde yerleştiriliyor insanlar hangisinin daha iyi olduğunu anlamaya çalışıyor ve pek fark bulamıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mert akc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oled ekran değil sadece, ekranı onun dışında çok iyi. siyah sahnelerde ışık verilmez ve doğal siyah elde edilir fakat iphone 11 ekranında siyah ışık veriliyor ve siyahlar biraz parlak oluyor ama bu kesinlikle alınmasına engel değil ki bence - olarak sayılması zor. bir karşılaştırma videosu vardı iphone 11 ve 11 pro sadece ekranları görünecek şekilde yerleştiriliyor insanlar hangisinin daha iyi olduğunu anlamaya çalışıyor ve pek fark bulamıyorlar
teşekkürler bilgi için

Top Bottom