Borç falan alırsam 12K olacak maks. Bu fiyatlara ya da 7-8K civarına çok kötü olmayan cihaz varsa onlardan da öneri alabilirim.A17 nin işlemcisi zayıf baya ip11 daha iyidir ama tam bütçe verirsen belki daha iyisni buluruz
O paraya alacağın hayırlı bir yeni telefon varsa bilmiyorum. En iyisi Samsung veya iPhone eski bir amiral gemisi almak.
Sağolun. Peki 12 bin liraya 11 almak yerine 9 bin liraya XR almak mantıklı mı 3 bin lira ucuz olması beni çok rahatlatır ama 11 için zorlamaya değer mi?
XR kullanılmaz artık.Sağolun. Peki 12 bin liraya 11 almak yerine 9 bin liraya XR almak mantıklı mı 3 bin lira ucuz olması beni çok rahatlatır ama 11 için zorlamaya değer mi?
amacın ve beklentin ne o önemli ıphone 5 den beri ıphone kullanıyorum xr x 11 12 13 14 15 seklinde yükselttim. XR ve 11 arasında devasa farklar yok ancak batarya 11 e göre çabuk bitiyordu bi tık orda zayıf ancak zaten 1000 liraya deji batarya alır taktırırsın telefoncuda canavar gibi olur. Kamera kalitesi de doğal ve yeterli olur senin icin. XR ya da 11 hangisini uygun yakalarsan alSağolun. Peki 12 bin liraya 11 almak yerine 9 bin liraya XR almak mantıklı mı 3 bin lira ucuz olması beni çok rahatlatır ama 11 için zorlamaya değer mi?
Yenilenmiş alacağım o yüzden sıfır bataryayla gelecek zaten o kısım çok sorun olmaz sanırım.amacın ve beklentin ne o önemli ıphone 5 den beri ıphone kullanıyorum xr x 11 12 13 14 15 seklinde yükselttim. XR ve 11 arasında devasa farklar yok ancak batarya 11 e göre çabuk bitiyordu bi tık orda zayıf ancak zaten 1000 liraya deji batarya alır taktırırsın telefoncuda canavar gibi olur. Kamera kalitesi de doğal ve yeterli olur senin icin. XR ya da 11 hangisini uygun yakalarsan al
iphone 11 de galiba kronik sinyal yok sıkıntısı var emin değilimiPhone 2. El (yenilenmiş) olacak Samsung sıfır olacak sizce hangisi daha mantıklı?
Samsungu sıfır alabiliyorum A17 var 11 alınmaz derseniz onu alabilirim. Ya da son çare 5 bine Çin malı olanlardan alacağım bozulursa bozulur şimdilik işi görsün diyerekiphone 11 de galiba kronik sinyal yok sıkıntısı var emin değilim
yenilenmiş s21 s22 bakabilirsiniz bence onlar sizi daha çok mutlu eder
Bütçeniz yetiyorsaSamsungu sıfır alabiliyorum A17 var 11 alınmaz derseniz onu alabilirim. Ya da son çare 5 bine Çin malı olanlardan alacağım bozulursa bozulur şimdilik işi görsün diyerek![]()
11 al bence gene daha sağlam tercih olur daha uzun ömürlü olurSamsungu sıfır alabiliyorum A17 var 11 alınmaz derseniz onu alabilirim. Ya da son çare 5 bine Çin malı olanlardan alacağım bozulursa bozulur şimdilik işi görsün diyerek![]()