Furkan sag
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Iphone 11 128 gb ve se 3 128 gblik versiyonuna verebilecek butcem var sizce hangisini almaliyim kafam cok karisik
İkisi de birbirinden kötü. iPhone alacaksan minimum 12 al daha alt modeller üzer Apple tarafında.Iphone 11 128 gb ve se 3 128 gblik versiyonuna verebilecek butcem var sizce hangisini almaliyim kafam cok karisik
En fazla 3 yılı var güncelleme olarak. Bence çok eskidi artık. iOS 13 ile gelen cihaz kendisi iOS 16 geliyor 2 ayaKesinlikle 11 kardeşim. Zaten uzun yıllar o da güncel kalacaktır
Yani güncelleme geliyor da sanki başımız göğe erdi. Abimde 6 plus var hala deli gibi kullanıyor kaç yıldır kullanıyor bana mısın demedi. Bende xr var 2.5 yıl oldu hala tıkırında . Amaç güncelleme almaksa ne diyeyim en son seviyeyi alsınİkisi de birbirinden kötü. iPhone alacaksan minimum 12 al daha alt modeller üzer Apple tarafında.
Post automatically merged:
En fazla 3 yılı var güncelleme olarak. Bence çok eskidi artık. iOS 13 ile gelen cihaz kendisi iOS 16 geliyor 2 aya![]()
Apple tarafında güncelleme gelmeyince telefon çöp oluyor. Abine sor bakalım 6 Plusa yüklenebilen kaç uygulama kalmış, çoğu popüler uygulama geçen yıl desteğini çektiYani güncelleme geliyor da sanki başımız göğe erdi. Abimde 6 plus var hala deli gibi kullanıyor kaç yıldır kullanıyor bana mısın demedi. Bende xr var 2.5 yıl oldu hala tıkırında . Amaç güncelleme almaksa ne diyeyim en son seviyeyi alsın
IPhone 6 kullanan me bayıldıİkisi de birbirinden kötü. iPhone alacaksan minimum 12 al daha alt modeller üzer Apple tarafında.
En fazla 3 yılı var güncelleme olarak. Bence çok eskidi artık. iOS 13 ile gelen cihaz kendisi iOS 16 geliyor 2 aya![]()
Bu kadar cahilce bir yorum görmedim. Bak ben Se 2020 kullanıyorum 1 kere ya bu ne biçim telefon *** demedim oldukça hızlı ve takılmadan kullanıyorum.İkisi de birbirinden kötü. iPhone alacaksan minimum 12 al daha alt modeller üzer Apple tarafında.
Çok kucuk kanka elime aldıgımda ekranı görmek için zoom atıyorum gözümü falan sokuyorum.Bu kadar cahilce bir yorum görmedim. Bak ben Se 2020 kullanıyorum 1 kere ya bu ne biçim telefon *** demedim oldukça hızlı ve takılmadan kullanıyorum.
11 in tek kötü yanı ekranı da değil kasası da çok kaba o cihazın. XS Max alınabilir aslında ama güncelliği kısa sürer onun da.Çok kucuk kanka elime aldıgımda ekranı görmek için zoom atıyorum gözümü falan sokuyorum.
Bu arada 11/SE3
falan yerine ben XS Max falan bakardım.
11' in ekranı aşırı kötü