Neler Yeni

Iphone 11 mi se 3. Nesil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mustafa Açıkgöz
Çok kucuk kanka elime aldıgımda ekranı görmek için zoom atıyorum gözümü falan sokuyorum.

Bu arada 11/SE3
falan yerine ben XS Max falan bakardım.
11' in ekranı aşırı kötü
Alışkanlık meselesi açıkçası alışınca normal geliyor hatta tek elle telefon kullanabilmenin verdiği rahatlık çok daha iyi iphone se2 yi satsam gider se3 alırım açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
ip 11 i 1.5 sene kullanan biri olarak şuan sıfır fiyatından kesinlikle değmez. s22 de kullandım onunda wifi ve çekim kalitesi sorunu vardı. şuan hbden indirim bekliyorum se 2022 yi alıp telefon işini kapatıcam tavsiye ederim kasaya takıntın yoksa uzun yılar rahat rahat kullanırsın.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Buğra

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,264
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
11 in tek kötü yanı ekranı da değil kasası da çok kaba o cihazın. XS Max alınabilir aslında ama güncelliği kısa sürer onun da.
Güncel olmasının pek önemi yok zaten güncelleme kesilse dahi eksi yemeye en az 5 yıl sonra başlar o cihaz.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,181
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
iPhone 11 bence tabi ekran önemliyse

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Apple tarafında güncelleme gelmeyince telefon çöp oluyor. Abine sor bakalım 6 Plusa yüklenebilen kaç uygulama kalmış, çoğu popüler uygulama geçen yıl desteğini çekti 😀
Güzel kardeşim arkadaş ne isterse onu alsın yükleyecebileceği bütün uygulamalar yüklü merak etme sen ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel olmasının pek önemi yok zaten güncelleme kesilse dahi eksi yemeye en az 5 yıl sonra başlar o cihaz.
Ama diğer arkadaşımız yok diyor . Anlatamıyorum

Son düzenleme:

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
Aga 3 yıllık telefon. Biraz daha güncel telefonlara bakmanı tavsiye ederim. İkisi arasından se (3.nesil) daha mantıklı. Ama benim bu fiyat bandinda tercihim android olurdu.

Top Bottom