İPHONE 11 MOBİL VERİ ÇEKMİYOR!!

34byk21

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar iyi günler bundan 1 hafta önce iPhone 11 aldım telefoncudan vodafone hat kullanıyorum anlamadığım bir şekilde telefonun interneti arada E ye düşüyor yavaş yükleniyor veya hiç yüklenmiyor müşteri hizmetlerini aradım güncelleme vs yaptılar ağ ayarlarını sıfırladım en son hattıda değiştirdim arada oluyor bu durum garip bir şekilde aynı durumla karşılaşan varmıdır çözümü nedir

Arkadaşlar iyi günler bundan 1 hafta önce iPhone 11 aldım telefoncudan vodafone hat kullanıyorum anlamadığım bir şekilde telefonun interneti arada E ye düşüyor yavaş yükleniyor veya hiç yüklenmiyor müşteri hizmetlerini aradım güncelleme vs yaptılar ağ ayarlarını sıfırladım en son hattıda değiştirdim arada oluyor bu durum garip bir şekilde aynı durumla karşılaşan varmıdır çözümü nedir
Cihazı kapat aç yaptınmı?

Bulunduğun yerde Vodafone çekim gücü zayıf olabilir. Farklı operatör firmalarının hatlarını deneyebilirsin hocam çevrendeki insanlardan rica edip.

Bulunduğun yerde Vodafone çekim gücü zayıf olabilir. Farklı operatör firmalarının hatlarını deneyebilirsin hocam çevrendeki insanlardan rica edip.
İstanbuldayım burda çekmicekse nerde çeker reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edin arkadaşlar lütfen

14 pro ve 16 prodada çok kez yaşadım e simde vodafone çok çok az çekiyor maalesef

Haklısın hocam ben misal Didim’de yaşıyorum bulunduğum yerde vodafone çekmiyor herkes şikayetçi bende kullandığım dönem epey sorun yaşadım. Kullandığın hattı başka bir telefonda deneyip test edebilirsin sorun telefonda mı yoksa operatör de mi diye aklıma başka bir çözüm de gelmiyor açıkçası yada telefonun garantisi varsa garantiye gönderebilirsin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri