IPhone 11 pil sağlığındaki bu düşüş normalmi

gokhanium

80+
Reaksiyon skoru
33
İkinci el bir iphone 11 alacağım. Yakın çevremde bir telefon buldum. Cihazın garantisi yeni bitmiş yani alınalı 2 yıl olmuş ama pil sağlığı %90. Adam cihazda değişen yok diyor ama beni pildeki bu düşüş şüphelendirdi. Sanki 2 yılda pil sağlığının daha fazla düşmesi gerekmiyor mu? Görüşlerinizi bekliyorum

Kullanıma bağlı. Belki serviste değiştirmiş olma ihtimali de var ancak sanmıyorum kimse 4500 vermez gibime geliyor iPhone 11 gibi bir telefonun piline. Benimkinin pil sağlığı 69 mesela. :D

Kullanıma bağlı. Belki serviste değiştirmiş olma ihtimali de var ancak sanmıyorum kimse 4500 vermez gibime geliyor iPhone 11 gibi bir telefonun piline. Benimkinin pil sağlığı 69 mesela. :D
Serviste değişse bile değişti olarak gözükür yan sanayi pil takarken kandırarak takıyorlar sistemi değişen olarak gözükmüyor.

Serviste değişse bile değişti olarak gözükür yan sanayi pil takarken kandırarak takıyorlar sistemi değişen olarak gözükmüyor.
Orijinal serviste gözükmüyor diye biliyorum. Apple sitesinden bakmıştım 4500 istiyorlar. Yan sanayide sağlık da gözükmüyor sabit 100 diye biliyorum.

Alıp uzun süre kullanmayanlar fln olabiliyor geçen 8 aylık cihazın pil döngüsü 40 küsürlerdeydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri