bence yalanArkadaşlar iPhone 11 pro max gördüm 512 gb face id başka her şeyi çalışıyor sizce alınır mi Fiyatı gayet iyi sizce face id sorun yaratirmi
hocam face id bozulmaz face id iphone x den başlıyor fiyatını bize söylermissinizNasil yani
Kardeşim iPhone 11 pro max diyorum x cok daha guncelhocam face id bozulmaz face id iphone x den başlıyor fiyatını bize söylermissiniz
Fiyat ?? @AssistiveArkadaşlar iPhone 11 pro max gördüm 512 gb face id başka her şeyi çalışıyor sizce alınır mi Fiyatı gayet iyi sizce face id sorun yaratirmi
anlamıyon a1 türkcen varKardeşim iPhone 11 pro max diyorum x cok daha guncel
Kardeşim face id bozuk diyorum yalan diyorsunanlamıyon a1 türkcen var
diyorumki;
face id iphone telefonlarda iphone x den başlıyor
6300Fiyat ?? @Assistive
Arkadaşlar iPhone 11 pro max gördüm 512 gb face id başka her şeyi çalışıyor sizce alınır mi Fiyatı gayet iyi sizce face id sorun yaratirmi
herşeyi çalışıyor yazıp sonra faceid bozuk diyorsun6300 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim face id bozuk diyorum yalan diyorsun
6300
@rıza baba neye guluyorsun anlamadım.
İq yuksek arkadaşım face id başka her şeyi çalışıyor biraz beynini kullanirsan sevinirimherşeyi çalışıyor yazıp sonra faceid bozuk diyorsun
yan sanayi ürün olabilir hem 11 pro max hem 512 gb ama 6.3k sadece face id bozuk face id nin max gideri 500-600 tl dir çok iyi bi ürün olmayabilir pil durumu falan da kötüdür çin malı falandır 6300 e iphone xr hatta bulursan iphone 11 alabilirsin6300 TL
Kardeşim face id bozuk diyorum yalan diyorsun
6300
@rıza baba neye guluyorsun anlamadım.