iphone 4 , ipad 1 , 2 de vardı en son4 haneli sifre yokmu?
Face id calismiyorsa illa tel acilmismi oluyorHaaa alınır o zaman tamamFace ID senin için önemli değilse al gitsin. Ama güvenilir, alacağın telefonun arkasında durabilecek kişi/kişilerden almaya çalış.
Ama hala 4 haneli kullanılabiliyor.iphone 4 , ipad 1 , 2 de vardı en son![]()
Yüksek ihtimal öyle oluyor.Face id calismiyorsa illa tel acilmismi oluyor
Şunu düşün durduk yere hiç kullanılmamışsa face id neden bozulsun ya da çakma iphone dirFace id calismiyorsa illa tel acilmismi oluyor
Hmm face id çalışan bi tane bulmaliyim bobzamanAma hala 4 haneli kullanılabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek ihtimal öyle oluyor.
EvetHmm face id çalışan bi tane bulmaliyim bobzaman
Yani bir konu görmüşdüm face id sifirladikdan sonra bozulmus falan diyeŞunu düşün durduk yere hiç kullanılmamışsa face id neden bozulsun ya da çakma iphone dir
face id çalışsa başka yerini değişmiş olacaklar bu fiyata yani bütçeyi arttırmadan hiç alma daha iyiHmm face id çalışan bi tane bulmaliyim bobzaman
Ne yalan söyliyeyim bunun hakkında pek bir bilgim yok. Ama darbeye ve hor kullanıma bağlı olarakta bozulduğunu 2-3 kere duymuştum herhalde.Face id calismiyorsa illa tel acilmismi oluyor
Öyle bir şeyin olma ihtimalinin doğru olduğunu düşünmüyorum.Yani bir konu görmüşdüm face id sifirladikdan sonra bozulmus falan diye