Neler Yeni

iPhone 11 pro max 512gb Alınır mı??

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
face id çalışsa başka yerini değişmiş olacaklar bu fiyata yani bütçeyi arttırmadan hiç alma daha iyi
Screenshot_2021-05-05-11-19-06-789_org.tapaz.android.jpg
Screenshot_2021-05-05-11-19-12-056_org.tapaz.android.jpg

Techno08

80+ Gold
Face id calismiyorsa illa tel acilmismi oluyor

evet. Çünkü face id dış kasa ile iç kasanın tam arasında ve lehimi tutan bir parça. Düzgün ve dikkatli açılmazsa face id zarar görebilir

bu video aklında ki sorularına yardımcı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
caner yılmaz
Arkadaşlar iPhone 11 pro max gördüm 512 gb face id başka her şeyi çalışıyor sizce alınır mi Fiyatı gayet iyi sizce face id sorun yaratirmi
yanlış yönlerdirmek istemem bide sen konuyu açalı çok olmuş ama yine söylemek istedim iphone orjinal ekranlarında face id ile beraber geliyor face id başka almıyorsun ekranın kırılıyorsa ekran değiştirceksen yenisi aldıysan face id ile geliyor satan adam ekranı kırıp çakma ürün ile değiştirmiş olabilir ya da zarar görmüş olabilir umarım düzgün anlatmışımdır

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
evet. Çünkü face id dış kasa ile iç kasanın tam arasında ve lehimi tutan bir parça. Düzgün ve dikkatli açılmazsa face id zarar görebilir

bu video aklında ki sorularına yardımcı olacaktır.
Telefon anlasiliyormu açıldığı bakildigi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış yönlerdirmek istemem bide sen konuyu açalı çok olmuş ama yine söylemek istedim iphone orjinal ekranlarında face id ile beraber geliyor face id başka almıyorsun ekranın kırılıyorsa ekran değiştirceksen yenisi aldıysan face id ile geliyor satan adam ekranı kırıp çakma ürün ile değiştirmiş olabilir ya da zarar görmüş olabilir umarım düzgün anlatmışımdır
🤔 Direk anlasiliyormu açıldığı telin

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
face id'nin çalışmamasının telefonun yurt dışı olmasıyla bir bağlantısı var diye biliyorum. ben de ikinci el telefonlara bakıyorum. bu kadar uygun fiyatlı teelfonlar her daim sorunlu oluyor maalesef iphone'ların fiyatı düşmüyor aman paranızı kaptırmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,094
Üyeler
166,881
Son üye
mehmet98
Top Bottom