Face id calismiyorsa illa tel acilmismi oluyor
yanlış yönlerdirmek istemem bide sen konuyu açalı çok olmuş ama yine söylemek istedim iphone orjinal ekranlarında face id ile beraber geliyor face id başka almıyorsun ekranın kırılıyorsa ekran değiştirceksen yenisi aldıysan face id ile geliyor satan adam ekranı kırıp çakma ürün ile değiştirmiş olabilir ya da zarar görmüş olabilir umarım düzgün anlatmışımdırArkadaşlar iPhone 11 pro max gördüm 512 gb face id başka her şeyi çalışıyor sizce alınır mi Fiyatı gayet iyi sizce face id sorun yaratirmi
Telefon anlasiliyormu açıldığı bakildigi gibievet. Çünkü face id dış kasa ile iç kasanın tam arasında ve lehimi tutan bir parça. Düzgün ve dikkatli açılmazsa face id zarar görebilir
bu video aklında ki sorularına yardımcı olacaktır.
Direk anlasiliyormu açıldığı telinyanlış yönlerdirmek istemem bide sen konuyu açalı çok olmuş ama yine söylemek istedim iphone orjinal ekranlarında face id ile beraber geliyor face id başka almıyorsun ekranın kırılıyorsa ekran değiştirceksen yenisi aldıysan face id ile geliyor satan adam ekranı kırıp çakma ürün ile değiştirmiş olabilir ya da zarar görmüş olabilir umarım düzgün anlatmışımdır
Telefon anlasiliyormu açıldığı bakildigi gibi