iPhone 11 pro max 512gb Alınır mı??

yan sanayi ürün olabilir hem 11 pro max hem 512 gb ama 6.3k sadece face id bozuk face id nin max gideri 500-600 TL dir çok iyi bi ürün olmayabilir pil durumu falan da kötüdür çin malı falandır 6300 e iphone xr hatta bulursan iphone 11 alabilirsin
Kardeşim iPhone Türkiyeden almıyorum zaten pil sağlığı 92% bence ideal ama face id biraz sorun yaratirmi?

Kardeşim iPhone Türkiyeden almıyorum zaten pil sağlığı 92% bence ideal ama face id biraz sorun yaratirmi?
face id nin gideri 500-600 tl dir max ama çin malı falandır kim bilir napmışlar o telefona da o kadar uyguna satıyolar alınmaz içini falan açmışlardır

Face ID'nin olmaması tabii ki sorun yaratır. Her seferinde şifre girerek açman gerekir. Parmak izi okuyucu yok çünkü.
Haa bilgilerin o kadar değersizse şifresiz de kullanabilirsin.

Bu fiyata o telefonu hayatta vermezler. Bu işte bir bit yeniği var. Tavsiyem, telefonu almamanızdan yanadır.

Bu fiyata yazdılarsa içi açılmış cihaz . Face ID çalışmıyorsa kötü işçilik yapılmış demektir .

Face id kolay kolay bozulmaz telefonda işlem falan yapılmış olabilir alma

Bu fiyata yazdılarsa içi açılmış cihaz . Face ID çalışmıyorsa kötü işçilik yapılmış demektir . Tahminimce de ilan gerçek değildir . Hem 512 GB İphone 11 Pro Max i olan adam en az 7000 yazar .
Arkadaşım fiyata takilmayin abicim türkiyeden almıyorum

knk azeriymişsin snrm türkçende bir tık sıkıntın var millete laf atma lütfen

Face ID'nin olmaması tabii ki sorun yaratır. Her seferinde şifre girerek açman gerekir. Parmak izi okuyucu yok çünkü.
Haa bilgilerin o kadar değersizse şifresiz de kullanabilirsin.
0123456789 rakamlarından oluşacak 6 sayılı kombinasyonu tahmin etmek için 1 milyon tane deneme lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,677
Üyeler
175,089
Son üye
yuserf10
Geri