Iphone 11 Pro Max vs 12 vs 13 mini

Hangisini tercih edersiniz?

• Iphone 13 mini

Oylar: 16 76.2%
  • Iphone 12

Oylar: 4 19.0%
  • Iphone 11 Pro Max

Oylar: 1 4.8%

• Oy kullanan toplam üye
    21

ice3h

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Merhaba,

Günlük kullanım için oyun vs. Gibi şeyler düşünmüyorum. Instagram'da girip reels paylaşıp, resim çekeceğim. Sosyal medya işleri ağırlıklı olacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

fiyatları ne bilmiyorum ama ben 12 mini alırdım heralde en ortası o olur

Merhaba,

Günlük kullanım için oyun vs. Gibi şeyler düşünmüyorum. Instagram'da girip reels paylaşıp, resim çekeceğim. Sosyal medya işleri ağırlıklı olacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
11 pro max i aklımdan çıkarırdım
eğer küçük ekran sıkıntı değilse güncellik açısından 13 mini tercih edebilirdim

Merhaba,

dostum 11 almanı asla önermem çünkü gideceği max 2-3 sene 3 seneyi de pro max olduğu icin belki aşabilir. telefonlarda her zaman son sürüm son teknoloji iyidir. 12-13mini arasında da detaylı özelliklerini bilmiyom mini de sadece ekran kücükse diğer öellikler 12 den iyise 13 mini alman daha iyi ekran boyutunu sorun etmıyorsan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

almanyadan iphone 14 128gb actırması ile 27-28k ya gelıyor yurtdısı sansın varsa bunu da dene

Merhaba,

yurt dışı alma imkanın varsa 13 pro falan al yoksa 13 mini

11 Pro Max'i boş ver. 12 vs 13 Mini arasından ekran boyutunu unutur 13 mini alırdım.

yurt dışı alma imkanın varsa 13 pro falan al yoksa 13 mini
dostum 11 almanı asla önermem çünkü gideceği max 2-3 sene 3 seneyi de pro max olduğu icin belki aşabilir. telefonlarda her zaman son sürüm son teknoloji iyidir. 12-13mini arasında da detaylı özelliklerini bilmiyom mini de sadece ekran kücükse diğer öellikler 12 den iyise 13 mini alman daha iyi ekran boyutunu sorun etmıyorsan.

almanyadan iphone 14 128gb actırması ile 27-28k ya gelıyor yurtdısı sansın varsa bunu da dene

Letgo'da 14 Pro Max 256GB Yurt dışı 28K TL. Alırsam nasıl kayıt ettirebilirim?

Son 1 yıl içinde yurtdışına gir çık yapmış bir pasaport veya kimlik lazım. 6.000 TL ücreti var. Kimin adına kayıt ettirirsin sadece onun adına olan hatlar ile çalışır.

nerden alınmış o iPhone avrupa fiyatı 33k, abd 22.5k

pasaportun varsa ve yurt dışına gitmişsen kayıt yaptırabilirsin

dostum telefoncularda cok yalan dolan dönuyor. o fıyata sıfır ürün satacaklarını düşünmuyorum acıckası. tanıdıgın yüzde yüz güvendiğin biri ise almanı öneririrm. abd fiyatı dünyanın en ucuz apple fiyatı 22.500tl. ki abd den o telefonları getirip burada satmıyoralr tr etrafından getırıyoralr yani gelişi zaten min 26-28k. telefonculara dikkat et. actırman icin yurtdısıan cık gır yapmış birisinin pasaportuna işlete bilirsin 6bin tl ye ve son 3 yılda başka bir telefon işletmemiş olmalı pasaport sahibi

dostum telefoncularda cok yalan dolan dönuyor. o fıyata sıfır ürün satacaklarını düşünmuyorum acıckası. tanıdıgın yüzde yüz güvendiğin biri ise almanı öneririrm. abd fiyatı dünyanın en ucuz apple fiyatı 22.500tl. ki abd den o telefonları getirip burada satmıyoralr tr etrafından getırıyoralr yani gelişi zaten min 26-28k. telefonculara dikkat et. actırman icin yurtdısıan cık gır yapmış birisinin pasaportuna işlete bilirsin 6bin TL ye ve son 3 yılda başka bir telefon işletmemiş olmalı pasaport sahibi
Klasik fiyat. 28-29.000 TL'ye satılıyor genel olarak.

Dostum kusura bakma yanlış bilgi vermişim. tanıdığım bir arkadaşım telefoncu onla konuştum . benimde arkadaşım düşünüyor. İphone 14 128gb sıfır kapalı kutu telefonu 930 dolara satıyor. 17500tl ortalama. actırmasıyla 23-23.500 gelıor. bende almayı düşündüm bu fiyatı duyunca. bundan önceki bütün aile ici telefonları bu arkadasıma actırmıstım. güven acisidnan sıfır sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,581
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri