Eğer İPhone kullanabiliyorsan ıphone 11 alabilirsin. Ben şahsen kullanamam. Çünkü çok fazla kısıtlama var. İnternetten sezonluk dizi yükleyip izleyebiliyorum ya da istediğim uygulamanın apk sını yükleyebiliyorum ama ıphone da bunları yapamamHangisini almak daha mantıklı 5 yıl değistirmicem telefonu
Üzücü bir haberim var ne yazıkki. Konuyla alakalı değil ama yakında Android'e gelcek yeni yamayla 3. Parti uygulama indirilemeyecekEğer İPhone kullanabiliyorsan ıphone 11 alabilirsin. Ben şahsen kullanamam. Çünkü çok fazla kısıtlama var. İnternetten sezonluk dizi yükleyip izleyebiliyorum ya da istediğim uygulamanın apk sını yükleyebiliyorum ama ıphone da bunları yapamam
Bu bilgiye nerden ulaştınız? Kaynak alabilir miyim?Üzücü bir haberim var ne yazıkki. Konuyla alakalı değil ama yakında Android'e gelcek yeni yamayla 3. Parti uygulama indirilemeyecek
ShiftdeleteBu bilgiye nerden ulaştınız? Kaynak alabilir miyim?
Okudum haberi. Eğer android tarafı böyle bir hamle yaparsa gerçekten büyük bir kitleyi elinden kaybeder. Iphone performans ve yazılım açısından Android tüm telefonlardan iyi. Android in kitleyi elinde tutabilmesi için bu hamleyi geri çekmesi gerekiyor diye düşünüyorumShiftdelete