muharremfearr
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
GEÇİLİRSE 128 GB Mİ YOKSA KESİNLİKLE 256 MI
Kısıtlı bütçen varsa 128 alınır yanına her ay 80 TL'ye icloud 200 gb alınır.GEÇİLİRSE 128 GB Mİ YOKSA KESİNLİKLE 256 MI
hocam iki cihazida günlük hayatta kullanıyorum aralarında öyle vaaoww diyecek bir fark yok birinin ekranı oled. o fark etti bende o kadar. bence biraz daha bütçe koymaya çalışıp 14 15 bakın derimGEÇİLİRSE 128 GB Mİ YOKSA KESİNLİKLE 256 MI
14 pek değilde 15 mantıklı evet katılıyorum sanahocam iki cihazida günlük hayatta kullanıyorum aralarında öyle vaaoww diyecek bir fark yok birinin ekranı oled. o fark etti bende o kadar. bence biraz daha bütçe koymaya çalışıp 14 15 bakın derim
@şahin doğan telefonlardan anlıyor kendisi etiket atayımGEÇİLİRSE 128 GB Mİ YOKSA KESİNLİKLE 256 MI
olabilir hocam 13 ile 14 da neredeyse aynı cihazlar.14 pek değilde 15 mantıklı evet katılıyorum sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@şahin doğan telefonlardan anlıyor kendisi etiket atayım
hocam o kadar bütçe inan yok bu araları zor yakaladım yine de fikirleriniz önemli 13 256 mı 128 mi? ve 13 pro mu 13 mühocam iki cihazida günlük hayatta kullanıyorum aralarında öyle vaaoww diyecek bir fark yok birinin ekranı oled. o fark etti bende o kadar. bence biraz daha bütçe koymaya çalışıp 14 15 bakın derim