hocam alışveriş kredisi nedir tam olarak bilgim yok kusura bakmayınAlışveriş kredisi çekerek krediyi taksitlendirebilirsiniz, Hepsiburada'da faizsizdi bir aralar.
hocam bazıları kaldırıldı diyor bende baktım vatan teknosa gibi yerlerde yokta hangi sitede var ordan alımSatıcıya göre değişir taksit olayı. Telefona taksit yapılıyor.
Geçenlerde kuzenim iphone 11 aldı ya 6 taksit vatandan.hocam alışveriş kredisi nedir tam olarak bilgim yok kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bazıları kaldırıldı diyor bende baktım vatan teknosa gibi yerlerde yokta hangi sitede var ordan alım
Hepsiburada nın alışveriş kredisi için anlaşmalı olduğu bankada hesabınızın olması lazım. Biraz faiz oranı yüksekti 3 ay öncesine kadar.Merhaba arkadaşlar iPhone 11 almak istiyorum ama birkaç site baktımda taksit yapan site bulamadım taksitle satan var mı yardımcı olur musunuz taksitle almak istiyorumda.
hocam faizsiz direk taksitle zatan yer arıyorum var mı tavsiyeniz bu alışveriş kredi uğraşmak istemiyorumHepsiburada nın alışveriş kredisi için anlaşmalı olduğu bankada hesabınızın olması lazım. Biraz faiz oranı yüksekti 3 ay öncesine kadar.
Eğer anne-baba emekli ise maaş aldığı bankadan emeklilere özel düşük faizli krediler oluyor. O şekil almak bence daha mantıklı. Anneme o şekilde telefon almıştım.
Faizsiz bildiğim kadarıyla satan yok hocam. Siteleri araştırın tek tek anca o şekil bulursunuz belki.hocam faizsiz direk taksitle zatan yer arıyorum var mı tavsiyeniz bu alışveriş kredi uğraşmak istemiyorum