Neler Yeni

İphone 11 taksit sorunu

lacazette

80+
Merhaba arkadaşlar iPhone 11 almak istiyorum ama birkaç site baktımda taksit yapan site bulamadım taksitle satan var mı yardımcı olur musunuz taksitle almak istiyorumda.

Son düzenleme:

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Satıcıya göre değişir taksit olayı. Telefona taksit yapılıyor.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,346
İsim
kadir
Alışveriş kredisi çekerek krediyi taksitlendirebilirsiniz, Hepsiburada'da faizsizdi bir aralar.

lacazette

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alışveriş kredisi çekerek krediyi taksitlendirebilirsiniz, Hepsiburada'da faizsizdi bir aralar.
hocam alışveriş kredisi nedir tam olarak bilgim yok kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıya göre değişir taksit olayı. Telefona taksit yapılıyor.
hocam bazıları kaldırıldı diyor bende baktım vatan teknosa gibi yerlerde yokta hangi sitede var ordan alım

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
hocam alışveriş kredisi nedir tam olarak bilgim yok kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bazıları kaldırıldı diyor bende baktım vatan teknosa gibi yerlerde yokta hangi sitede var ordan alım
Geçenlerde kuzenim iphone 11 aldı ya 6 taksit vatandan. :D

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar iPhone 11 almak istiyorum ama birkaç site baktımda taksit yapan site bulamadım taksitle satan var mı yardımcı olur musunuz taksitle almak istiyorumda.
Hepsiburada nın alışveriş kredisi için anlaşmalı olduğu bankada hesabınızın olması lazım. Biraz faiz oranı yüksekti 3 ay öncesine kadar.
Eğer anne-baba emekli ise maaş aldığı bankadan emeklilere özel düşük faizli krediler oluyor. O şekil almak bence daha mantıklı. Anneme o şekilde telefon almıştım.

lacazette

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada nın alışveriş kredisi için anlaşmalı olduğu bankada hesabınızın olması lazım. Biraz faiz oranı yüksekti 3 ay öncesine kadar.
Eğer anne-baba emekli ise maaş aldığı bankadan emeklilere özel düşük faizli krediler oluyor. O şekil almak bence daha mantıklı. Anneme o şekilde telefon almıştım.
hocam faizsiz direk taksitle zatan yer arıyorum var mı tavsiyeniz bu alışveriş kredi uğraşmak istemiyorum

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam faizsiz direk taksitle zatan yer arıyorum var mı tavsiyeniz bu alışveriş kredi uğraşmak istemiyorum
Faizsiz bildiğim kadarıyla satan yok hocam. Siteleri araştırın tek tek anca o şekil bulursunuz belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,751
Üyeler
161,899
Son üye
Kurtuluss
Top Bottom