İphone 11 vs 12 mini takas

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
11 sahibiyim pil 99 21 ay garantili

12 mini 6 ay garanti 85 pil

Oyun vs işim yok güncellik açısından takas etmek istiyorum alt üst vermeden kafa kafaya yapılır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside 64gb

Ben 12 mini sevdiğim için yaparım. Başkası 11'i sever yapmaz.

Bence gerek yok garantisi fazla olan temiz cihaz kullanmaya devam et. 12 mini kullanıyorum sarjı bazen yetmiyor

Sarj problem değilki 20w adaptör ile 30 dk da günü kurtarıcak seviyeye çıkıyor oyun oynamam çok o sebeple problem yok ekran kalitesi farkı var

Birde güncel cihaz yada olaki aldım beğenmedim satarım 11den daha çok para etmezmi

Sarj problem değilki 20w adaptör ile 30 dk da günü kurtarıcak seviyeye çıkıyor oyun oynamam çok o sebeple problem yok ekran kalitesi farkı var

Birde güncel cihaz yada olaki aldım beğenmedim satarım 11den daha çok para etmezmi
Arada pil sağlığı ve garanti süresi farkı da var hocam sizinki gayet temiz ama siz bilirsiniz tabii

Mini gerçekten çok küçük bunu göz önünde bulundur

12 mini kullanıyorum. Ekran boyutu gayet yeterli. Pil konusuna gelecek olursak; 85 pil seni cidden yorar. Eğer uğraşırım sıkıntı yok diyorsan alınır.

Oyun vs işim yok güncellik açısından takas etmek istiyorum alt üst vermeden kafa kafaya yapılır mı ?

İkiside 64gb
Kanka ikiside gayet iyi telefon bi üst model diye şey yapma sonra bi bakarsın elinde patlar

İkiside 64gb
ben olsam 12 mini alırdım işlemci ekran yeter bataryada sonradan değişilir elbet şöyle düşün ileriye yatırım olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,574
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51
Geri