İphone 11 vs iphone 12

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin tl lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin TL lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
iPhone 12 mini

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin TL lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
Paran var ise iphone 12 al derim ama borca felan giriyorsan değmez

• Beğen
Aradaki LCD ekran farkı için bence değer kişiden kişiye göre değişir ama

• Beğen
Hocam bana kalırsa 12 alın sonra içinizde kalıcak adım kadar eminim.

• Beğen
Mini kesinlikle. Daha iyi kamera, daha iyi ekran. Daha iyi performans ve aralarında çok küçük bir fark. 11'in devri kapandı artık.

Geri