Neler Yeni

İphone 11 vs iphone 12

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin tl lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Efee.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe Çetin
Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin TL lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
iPhone 12 mini

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

Aldric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
İsmail Efe Aşlamacı
Instagram
ismailefeaslamaci
Steam
LazKafa
Discord
aldric#0053
Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin TL lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
Paran var ise iphone 12 al derim ama borca felan giriyorsan değmez

• Beğen

YiğitAysul

80+ Silver
Aradaki LCD ekran farkı için bence değer kişiden kişiye göre değişir ama

• Beğen

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam bana kalırsa 12 alın sonra içinizde kalıcak adım kadar eminim.

• Beğen

HoYeon Jung

80+ Gold
Mini kesinlikle. Daha iyi kamera, daha iyi ekran. Daha iyi performans ve aralarında çok küçük bir fark. 11'in devri kapandı artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,493
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom