İphone 11 vs iphone 12

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin tl lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin TL lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
iPhone 12 mini

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Arkadaşlar selam. Bir hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. 11 ve 12 arasında gidip geliyorum. İkisi arasında 3 bin TL lik bir fark var mı? Şahsen o kadar fark olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim. Zaten huawei p20 lite dan geçeceğim için ikisi de bana fazla gelecek ama 3 bin TL lik fark yoksa fazla vermek istemiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
Paran var ise iphone 12 al derim ama borca felan giriyorsan değmez

• Beğen
Aradaki LCD ekran farkı için bence değer kişiden kişiye göre değişir ama

• Beğen
Hocam bana kalırsa 12 alın sonra içinizde kalıcak adım kadar eminim.

• Beğen
Mini kesinlikle. Daha iyi kamera, daha iyi ekran. Daha iyi performans ve aralarında çok küçük bir fark. 11'in devri kapandı artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,912
Üyeler
186,813
Son üye
MarcoPASA
Geri