Neler Yeni

iPhone 11 vs Samsung Galaxy S20

Obito Uchiha

80+ Silver
Selamlar dostlar. Hangi telefon, hangi açıdan daha iyidir? Kullananlar tecrübelerini yazarlarsa çok iyi olur ve çok teşekkür ederim.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Eğer işiniz varsa mail vs 11 alın, daha stabil. S20'de güzel aynı işlevleri görüyor. İnstagram foto falan atıyorsan iPhone kaliteli atıyor. İkiside baba telefonlar size kalmış. Herkes iPhone fanı..🤔

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
S20 Fiyat, ekran çözünürlüğü, panel, ekran yenileme hızı, hızlı şarj ve 5G desteği ile İphone 11'e göre bazı avantajlara sahip. Kamera kısmında iki cihazda çok güçlü ancak S20'nin telefoto lense sahip olması da bir avantaj.

Her ne kadar bu avantajlara sahip olsa bile işlemci ve yazılım kısmında geri. İki cihazda üzecek cihazlar değil S20'nin bazı avantajları olsa dahi İphone 11'de kesinlikle sağlam bir cihaz. Ben işlemci ve yazılım kısmı sebebi ile tercihim İphone 11'den yana kullanırdım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
S20 Fiyat, ekran çözünürlüğü, panel, ekran yenileme hızı, hızlı şarj ve 5G desteği ile İphone 11'e göre bazı avantajlara sahip. Kamera kısmında iki cihazda çok güçlü ancak S20'nin telefoto lense sahip olması da bir avantaj.

Her ne kadar bu avantajlara sahip olsa bile işlemci ve yazılım kısmında geri. İki cihazda üzecek cihazlar değil S20'nin bazı avantajları olsa dahi İphone 11'de kesinlikle sağlam bir cihaz. Ben işlemci ve yazılım kısmı sebebi ile tercihim İphone 11'den yana kullanırdım.
samsung 2 yıl desstek alacak
ancak iphone 6 bile halen güncel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom