IPhone 11 vs Samsung S24 FE

DieSpie

80+
Reaksiyon skoru
50
Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar, uzun zamandır iPhone 11 kullanıyorum açıkçası da hiçbir problemim yok. Tek problem şarjı hızlı bitiyor onun dışında kasma donma kapanma vs. bir problem yaşamadım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim sosyal medyada takılırım bir de arada fotoğraf video çekip sosyal medyada paylaşırım. Abim şirket hattını takmak için S24FE aldı ve sadece konuşma yapıyor "İstiyorsan değiştirelim sıkıntı yok." diyor bana. Ne Apple ne de Samsung ürünlerim var harici, sadece arkadaşlarım Apple kullandığı için AirDrop tarzı artı özellikleri oluyordu benim için. Sizce bu söylediklerime karşılık ne yapmam mantıklı? Siz ne yapardınız?

Zaten abin böyle bir imkan sunduysa direk geç. 10 senedir iPhone 4S ile beraber 7 Plus - 11 - 15 Pro (mevcut) kullanan birisi olarak, sadece 60 hz ve OLED ekran için bile geçmeye değer ki zaten çok yeni bir telefon. 15 Pro'ya geçtikten sonra anneme verdiğim 11'i elime alıp kullanınca, o kadar kasıyormuş gibi hissettiriyor ki resmen bir daha 60 hz bir ekran kullanabileceğimi sanmıyorum.

Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar, uzun zamandır iPhone 11 kullanıyorum açıkçası da hiçbir problemim yok. Tek problem şarjı hızlı bitiyor onun dışında kasma donma kapanma vs. bir problem yaşamadım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim sosyal medyada takılırım bir de arada fotoğraf video çekip sosyal medyada paylaşırım. Abim şirket hattını takmak için S24FE aldı ve sadece konuşma yapıyor "İstiyorsan değiştirelim sıkıntı yok." diyor bana. Ne Apple ne de Samsung ürünlerim var harici, sadece arkadaşlarım Apple kullandığı için AirDrop tarzı artı özellikleri oluyordu benim için. Sizce bu söylediklerime karşılık ne yapmam mantıklı? Siz ne yapardınız?
Tamamen her konuda s24 fe

Her türlü S24fe daha önde direkt geç bence. 11 değil de başka model olsa belki düşünülürdü. Kendim s23fe kullanıyorum çok memnunum her şeyiyle dolu bir telefon ve 120hz ekran olması gerçekten ayrı bir güzellik. Arkadaşın dediği gibi 60hz telefon elime alınca kasıyor gibi hissediyorum artık sanki telefon donuyor.

S24 FE, iPhone 15'ten bile iyi

S21 bile iPhone 11'den iyiyken cok da mantıklı bir kıyaslama olmuyor.

Sosyal medya selfie stabil yazılım için 11 kalan s24 fe

Zaten abin böyle bir imkan sunduysa direk geç. 10 senedir iPhone 4S ile beraber 7 Plus - 11 - 15 Pro (mevcut) kullanan birisi olarak, sadece 60 hz ve OLED ekran için bile geçmeye değer ki zaten çok yeni bir telefon. 15 Pro'ya geçtikten sonra anneme verdiğim 11'i elime alıp kullanınca, o kadar kasıyormuş gibi hissettiriyor ki resmen bir daha 60 hz bir ekran kullanabileceğimi sanmıyorum.
sadece kamera kısmında beni soru işaretinde bıraktı biraz nedense apple daha doğal hisettirdi. Birde önceden android telefonda instagrama hikaye atınca kalite düşürüyordu hala var mı

Sorduğun soruyu android cinsinden yazmak gerekirse S20FE mi S24FE mi demiş oluyorsun hocam. S24FE istisnasız her yönden 11'yi yerden yere vurur. S24FE, kamerası hariç İphone 16'dan geri kalır yanı olmayan bir cihaz.

Sosyal medya muhabbetine gelirsek, durum eskisinden çok daha iyi, S24-S25 ailesinde sosyal medya anlaşması yapılmış olması lazım. Gayet düzgün foto atılıyor

Son düzenleme:
abiye bak be sana güzel telefon veriyor kullan böyle kampanya zor gelir

Sorduğun soruyu android cinsinden yazmak gerekirse S20FE mi S24FE mi demiş oluyorsun hocam. S24FE istisnasız her yönden 11'yi yerden yere vurur. S24FE, kamerası hariç İphone 16'dan geri kalır yanı olmayan bir cihaz.

Sosyal medya muhabbetine gelirsek, durum eskisinden çok daha iyi, S24-S25 ailesinde sosyal medya anlaşması yapılmış olması lazım. Gayet düzgün foto atılıyor
işlemcisini gömüyorlardı bir ara s24fe nin çok ısınıyor cart curt tarzı da benim 11 cehennem gibi yandığından eğer öyleyse bile sıkıntı yok benlik :D Ekstra motor sürdüğüm için ve yaşadığım yerde bir çok yeri yeni öğrendiğim için navigasyon kullanıyorum her yere güneş de vurunca çok ısınıyor iphone 11 sonra da sapıtıyor ekran parlaklığını kısıyor ben hiçbir şey görmüyorum. Samsung da olmaz diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abiye bak be sana güzel telefon veriyor kullan böyle kampanya zor gelir
Valla sağolsun sürekli bu tarz güzel teklifler sunuyor aklım karışıyor pek bilgi sahibi de değilim . Yalan yok apple fanboyluk var diyebilirim çünkü hayatımda apple dışında kullanmadım ve yalan yok beni hiç üzmedi. İphone 11 bile üzmedi ama daha iyise neden olmasın en kötü tecrübe olur :D

Son düzenleme:
Geri