İade edebiliyor mu?Şuan attim ona ağliyor dedi keşke bekleyip 12 alsaydim bu fiyata
Fransa'da yasaklandi. Ayrica apple yazilim guncellemesi ile o sorunu cozdu.Bu hollandada yasaklanmadımı çok radyasyon yayıyor diye
çok geçmiş olsun yapacak bir şey yok1 ay önce mağazadan aldi imkansiz iade etmesi
OneUİ gerçekten başarılı ama hiçbir zaman iOS un yanına yaklaşamaz. Aralarındaki farkı zaten çok güzel özetlemişsin. Kendin diyorsun OneUİ iOS gibi oldu artık(öyle bir şey yok) diye. Samsung kıyaslanabilmeye çalışıyor, iOS gelişiyor.haklısınız akıcı arayüz falan ama samsung arayüz-yazılım kısmında kendini çok geliştirdi uygulama açma, arkada açık olan uygulamayı tekrar açma gibi konularda iphonelar ile aynı hatta geçiyor. akıcılık konusunda da aynılar. 4 yıl sonra bu akıcılık devam eder mi bilmem ama iphone 12 de 2 yıl sonra devam etmeyeceğini hepimiz biliyoruz.
oyun konusunda s23 pubg mobile da 90fps destekliyor 120hz ekran var ve real racing 3 gibi oyunlarda 120fps sabit oynatabiliyor. ayrıca iphone 13 pro max ve iphone 13 ile kıyaslama yaptığımda s23 ün çok daha akıcı olduğu sonucuna vardık iphone sahipleri ile birlikte.OneUİ gerçekten başarılı ama hiçbir zaman iOS un yanına yaklaşamaz. Aralarındaki farkı zaten çok güzel özetlemişsin. Kendin diyorsun OneUİ iOS gibi oldu artık(öyle bir şey yok) diye. Samsung kıyaslanabilmeye çalışıyor, iOS gelişiyor.
4'e gerek yok 2 yıl sonra bile aynı olmaz. S23 gerçekten ustalık eseri bir cihaz. Ama oyun oynamayan kullanıcı İ12 almalı. Hatta oynayan da alabilir çünkü PUBG gibi oyunlarda ikisi de 60FPS destekliyor. Oyun performansı olarak farklı değiller. Kamera olarak S23 yok eder ama.
S23 90FPS desteklemiyor, Samsung tarafında ULTRA cihazlar dışında 90FPS desteği çok verilmiyor.oyun konusunda s23 PUBG mobile da 90fps destekliyor 120hz ekran var ve real racing 3 gibi oyunlarda 120fps sabit oynatabiliyor. ayrıca iphone 13 pro max ve iphone 13 ile kıyaslama yaptığımda s23 ün çok daha akıcı olduğu sonucuna vardık iphone sahipleri ile birlikte.
kendim oynuyorum gayette destekliyor hocam yanlışınız var.S23 90FPS desteklemiyor, Samsung tarafında ULTRA cihazlar dışında 90FPS desteği çok verilmiyor.
13 dostumiphone 13 18 ay garantili temiz cihaz 98pili var 28500 ip12 mi o mu
Nasıl hocam? Kendim S23 te PUBG ayarlar sekmeini gördüm, 90FPS seçeneği yoktu.kendim oynuyorum gayette destekliyor hocam yanlışınız var.
ikinci elde neye dikkat etmem lazım13 dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl hocam? Kendim S23 te PUBG yi gördüm, 90FPS seçeneği yoktu.