Neler Yeni

🔥İndirim İphone 12/128Gb 26,499₺🔥(11 Fiyatına)

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Fiyat gayet sıcak fırsat
Ürüne gelirsek 13 kovalayın, 33 & 34 düşüyor fiyatı.

Android tarafına gelirsek
120 hp passat vs 130 hp egea.
Egea alan görmedik çok şükür.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
haklısınız akıcı arayüz falan ama samsung arayüz-yazılım kısmında kendini çok geliştirdi uygulama açma, arkada açık olan uygulamayı tekrar açma gibi konularda iphonelar ile aynı hatta geçiyor. akıcılık konusunda da aynılar. 4 yıl sonra bu akıcılık devam eder mi bilmem ama iphone 12 de 2 yıl sonra devam etmeyeceğini hepimiz biliyoruz.
Hocam merhaba. Buraya xiaominin yazılım sıkıntılarından bıkmış biri olarak yazıyorum. Geçen gün telefon bir anda kendi kendine kapandı ve dedim ki bundan sonra iphone alıcam. S23'ü çok konuda gördüm. Nedir ne değildir bilmiyorum. Her yerde herkeste iphone görüyorum artık. Daha üstü var mı bilmiyorum ama değer kaybetmeme olayı baya mantıklı geldi bana. Altın misali hem alıcı var hem satmak isteyince satabiliyorsun. Yazılım kısmında iosun akıcılığı beni fazlasıyla mest etti . Bir de android bıkmışlığı var hocam ya. İnstagrama bir şey atıyorum çamur oluyor , bir şey aktarıcam yok veri kaybı yok kalite kaybı işte iosta gene bu öne çıkıyor. S23 kötü demiyorum ama arayüzüyle iostan baya geride kalıyor

Hydranoid

80+ Bronze
Arkadaşlar kusura bakmayın pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim de peşin fiyata taksit veya şimdi al sonra öde gibi bir şey var mı direkt olarak bunda

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyat gayet sıcak fırsat
Ürüne gelirsek 13 kovalayın, 33 & 34 düşüyor fiyatı.

Android tarafına gelirsek
120 hp passat vs 130 hp egea.
Egea alan görmedik çok şükür.
Yok millet egea alıp passata sallıyor. TeNeKe PoSat

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,935
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Hocam merhaba. Buraya xiaominin yazılım sıkıntılarından bıkmış biri olarak yazıyorum. Geçen gün telefon bir anda kendi kendine kapandı ve dedim ki bundan sonra iphone alıcam. S23'ü çok konuda gördüm. Nedir ne değildir bilmiyorum. Her yerde herkeste iphone görüyorum artık. Daha üstü var mı bilmiyorum ama değer kaybetmeme olayı baya mantıklı geldi bana. Altın misali hem alıcı var hem satmak isteyince satabiliyorsun. Yazılım kısmında iosun akıcılığı beni fazlasıyla mest etti . Bir de android bıkmışlığı var hocam ya. İnstagrama bir şey atıyorum çamur oluyor , bir şey aktarıcam yok veri kaybı yok kalite kaybı işte iosta gene bu öne çıkıyor. S23 kötü demiyorum ama arayüzüyle iostan baya geride kalıyor
wp ve instagramda veri kaybı olarak eşitler geçtiğimiz yıllarda samsung çok daha gerideydi ama artık eşitler. bende xiaomi den s23 e geçtim kesinlikle alakaları yok o android se bu ne diyor insan.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
wp ve instagramda veri kaybı olarak eşitler geçtiğimiz yıllarda samsung çok daha gerideydi ama artık eşitler. bende xiaomi den s23 e geçtim kesinlikle alakaları yok o android se bu ney diyor insan.
Geçenlerde baya bir araştırdım 10k civarına android telefon. Neyse 12 pro 5g çok gözüme çarptı. Sonra kendi note 10 proda yaşadığım sıkıntıları düşünüp başka bir şey bakayım dedim . A34 5g 256gb aldırdım bir yakınıma. Taksitle aldığı için her şey dahil 11.800e almış oldu. Gerçekten Şayomi insanı çileden çıkartır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Crack indiremediği için iPhone çöp diye gezinirken erkekler :kekw:

İhtiyacın varsa 120Hz e git al S23, güzel cihaz, öner, al, aldır.
60FPS bir görüntü ile CS1.6 smoke un alakası yok. Gayet akıcı.
ben özelleştirme diyorum bu crack diyor...

60hz e de akıcı diyor...

tamam kardeşim bana bi touch blue al gel

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
kilan embappe
ben özelleştirme diyorum bu crack diyor...

60hz e de akıcı diyor...

tamam kardeşim bana bi touch blue al gel
Özelleştirme mi? Daha kapalı diyorsun. Buna güvenlik deniyor. Özelleştirme olarak android in gerçekten daha olanaklı olduğunu düşünüyorsan bir daha düşün derim.

60hz akıcı gayet? Tabii daha doğru düzgün 60FPS cihaz gördünüz mü orası muamma.

Mrt3358

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert aktaş
s23 varken bunlara bu fiyatlar vermek akıl işi değil. bir tarafta 120hz mükemmel ekran kamera deneyimi sunan cihaz diğer tarafta 60hz ve elma logosu olan bir cihaz.. lamborghini dururken passat tercih etmek..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,935
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Özelleştirme mi? Daha kapalı diyorsun. Buna güvenlik deniyor. Özelleştirme olarak android in gerçekten daha olanaklı olduğunu düşünüyorsan bir daha düşün derim.

özelleştirme konusunda galaxy store da çok çok iyi uygulamalar var aşırı iyi ve özelleştirilebilir. birde ben 10 yıldır android kullanıyorum bunun 6 yılı samsungla geçti hiç virüs bulaşmadı. buna indirdiğim tüm apk lar dahil kullanmayı bilirsen androide virüs bulaştırmazsın.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
kilan embappe
özelleştirme konusunda galaxy store da çok çok iyi uygulamalar var aşırı iyi ve özelleştirilebilir. birde ben 10 yıldır android kullanıyorum bunun 6 yılı samsungla geçti hiç virüs bulaşmadı. buna indirdiğim tüm apk lar dahil kullanmayı bilirsen androide virüs bulaştırmazsın.
Ben kendimi bildim bileli android kullandım. Büyük ihtimal çoğuna virüs bulaştırdım ama farkında değilim 😀

Galaxy Store hakkında bilgim yok ama ben çoğunluğu 7cretli diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca

Özelleştirme ile güvenliğin alakasını çözemedim, yeni gelen widget ve wallpaper özelliklerinin güvenlikle ne alakası var? Jailbreakin ne olduğunu bilmiyorsun demek ki, araştır. Jailbreak iOS'un açığıyla yapılıyor.

5s kullandım?

Top Bottom