Neler Yeni

❌İndirim Bitti! iPhone 12 256GB 🔥30.940TL 🔥 (Satıcı : MediaMarkt )

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Burak
Genelde yurt dışı olanlar başlıklara yazmışlar, herhangi bir şey yazılmamış ilanlar gördüğüm için yazdım. Ha öyledir değildir bilmiyorum tabii ki. Ama 800 dolara çıkan bir telefon bugün ikinci elde 890 dolar ediyorsa, zaten bunu mantıkla anlatmak imkansız.

Yurtiçi iPhone 13 30'dan aşağıysa pili bitik, faceid iptal veya değişeni vardır. 10-11'e gördüklerin de Yurtdışı kayıtsız. Yazdığım hiçbir mesajda abartma yok Apple düşmanı arkadaşların aksine. O yüzden Apple'ın fiyatından dem vuran arkadaşın ekonomi, matematik eksiği vardır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,526
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2020'de one plus 8t aldım 4 yıl oldu nerdeyse maşallah bana mısın demiyor. Kamerası da hala iyi. Tek sıkıntı iphone ve diğer cihazlarında yaşadığı şarj problemi. 1 günü çıkarsın yeter zaten. Ayrıca 4 sene kullanmışım belki daha da kullanacağım, yüksek fiyatlara satmasam da olur. Sırf ileride satabileceğim diye de telefon almam. Ama iphone uygun plsa iphone da kullanırdım bir düşmanlığım yok.
2 yıldan fazla kullandım. Bataryası dediğin gibi yetmemeye başlayınca değiştirdim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Özelliklerine göre fiyatı çok yüksek alınmaz.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
kaanzi
bu telefona 30 u geçtim 25k bile verilmez s23 alır keyfime bakarım hacı :hackerman:

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
@yenigeldim 10k'lik samsungtaki 120Hz telefonda iPhone'daki 60Hz kadar uygulamalar akici calismiyor ustteki yorumda da onu soyluyorum. Sadece 120Hz ekran koymakla bitmiyor is.

@Mehmet Yılmaz ekran akiciligiyla mi oluyor butun her sey? Yani sirf 60Hz diye apple alinmaz ama S23 120Hz ekran diye alinir mi? :)
- 3-4 seneye S23 android'in dandik optimizasyonundan dolayi arayuzde takilirken kasmaya baslar, iPhone 13'de bugun aldigin performansi almaya devam edersin.
- 2 sene sonra S23'u %80 deger kaybiyla ikinci elde anca satarsin, 13'te bu durumu yasamazsin.

Telefon fiyatlarini hesap ederken bunlari da hesap edin. Gereksiz android ovuculugun, apple gomuculugunun bir onemi yok. Moderator olarak en basta senin bir kere adil olman lazim.
hala x3 pro kullananlar hala r. note 8 pro kullananlar var ve memnunlarda zamanın giriş seviye cihazları bunlar s10 plus bence hala taş gibi cihaz alırken 30klık performansı 50k ya satıyorlar sonra satıncada biri 20ye biri 40a gidiyor durum aynı yani sadece boş bi sebepten dolayı 4 sene saçma sapan bir cihaz kullanmış oluyorsun s23 ün değer kaybına gelicek olursak bi kaç ay sonra 2. senesi doluyor 6k ya satılan bir tane s23 satan yer göstersene çok bilmiş

Kontfire

80+ Silver
@Mehmet Yılmaz sen yetkili bir abiye benziyorsun, 1 buçuk yıl önce Romanya’dan ip13 aldım. Tr de vergiyi ödeyip kaydettirdim. 6 ay sonra falan Hollanda’ya gideceğim oradan bu elimdeki telefonu IPhone mağazasında değişim yaptırıp değişim belgesini aldığım zaman TR de yeniden kayıt ettirmeden imei’mi yeni IPhone a aktarabiliyor muyum? Böyle bir şey duymuştum sen doğrusunu biliyorsundur diye sormak istedim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,526
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Mehmet Yılmaz sen yetkili bir abiye benziyorsun, 1 buçuk yıl önce Romanya’dan ip13 aldım. Tr de vergiyi ödeyip kaydettirdim. 6 ay sonra falan Hollanda’ya gideceğim oradan bu elimdeki telefonu IPhone mağazasında değişim yaptırıp değişim belgesini aldığım zaman TR de yeniden kayıt ettirmeden imei’mi yeni IPhone a aktarabiliyor muyum? Böyle bir şey duymuştum sen doğrusunu biliyorsundur diye sormak istedim.
Yeni imei cihaz verilir normal değişimde vs. ama bu tarz bir durumu bilmiyorum yalan olmasın.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Kara Kartal
42 bine 8/256GB samsung s23 ultra alın

31 bin tlyi çağ dışı kalmış iphone 12 ye vermeyin

yakupbolat19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Yakup Bolat
Eski bir konuyu neden hortlatma gereği duydun acaba

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Burak
hala x3 pro kullananlar hala r. note 8 pro kullananlar var ve memnunlarda zamanın giriş seviye cihazları bunlar s10 plus bence hala taş gibi cihaz alırken 30klık performansı 50k ya satıyorlar sonra satıncada biri 20ye biri 40a gidiyor durum aynı yani sadece boş bi sebepten dolayı 4 sene saçma sapan bir cihaz kullanmış oluyorsun s23 ün değer kaybına gelicek olursak bi kaç ay sonra 2. senesi doluyor 6k ya satılan bir tane s23 satan yer göstersene çok bilmiş

:D apple mi saçma sapan cihaz? Bu düşüncelerin apple kullanacak paran olmadığından olabilir mi?
S24 Ultra 1 ay önce 62K dan başlıyordu şimdiden 57'e düştü. 15 Pro Max ise 68K dı şu an 74'ten başlıyor.

Bunları görmek için çok zeki olmak gerekmiyor. 15 Pro Max 60lık performansı sence 75'e mi satıyor? Eğer öyle düşünüyorsan hayatında flagship modeller kullanmamışsın. :D

S23 'ün 2. senesini doldurmasına daha 5 ay var ve şimdiden ikinci eli 21-22 bandına düşmüş. Ondan tam 6 ay önce çıkmış iPhone 13 ise hala ikinci eli 30'dan başlıyor. Burada gelip 1 senelik telefonun değer kaybını örnek gösteriyorsan ya fanboysundur, ya da cahilsindir.

Gel S21 'e bakalım? 3 sene önce 800 USD(Globalde 800, TRde daha yüksek) e piyasaya çıkmış telefonun tr'de şu an ikinci eli 300 USD.

Ondan daha önce 4 senelik iPhone 12'nin çıkış fiyatı da 800 USD ama ikinci eli şu an 600 USD.

Yani S23'ü almışsın ve 500 USD'n çöpe gitmiş, iPhone 12 almışsın daha eski cihaz olmasına rağmen 200 USD çöpe gitmiş.

Bunu anlayamayacak durumda mısın? :) Sen 10Klık 120Hz telefonunla Apple 'a sallamaya devam edebilirsin ama unutma, paran olduğunda sen de kendini apple'ın kollarına atacaksın, bunu yaptığında beni hatırla. :D

yenigeldim

80+ Silver
olur. eski cihazı ver yenisini al. değişim belgesini btk ya ver.

Top Bottom