13 yurt dışı alın 26K'ya mis 1 ay önce 22K'ydıbiraz kredi çekip ıphone telefon alasım var 24 bin TL ıphone 12 64 gb telefonları var vatan pc ws yerlerde alınır mı? ömürlük bi telefon arıyorum en azından 5 6 yıl götürecek sizce mantıklımı
1200 TL için 2 yıllık garantiden vazgeçmek ? Saçma.13 yurt dışı alın 26K'ya mis 1 ay önce 22K'ydı
yurtdışı 14 23500tl. pasaport bulmak sıkıntı bulunmayabiliyor ama son sansına kadar zorla değer. telefonu da yurtdısından getirtmene gerek yok telefoncular getirip satıyor. ben arkadasımdan aldım telefoncu kendisibiraz kredi çekip ıphone telefon alasım var 24 bin TL ıphone 12 64 gb telefonları var vatan pc ws yerlerde alınır mı? ömürlük bi telefon arıyorum en azından 5 6 yıl götürecek sizce mantıklımı
Ben geçen ay 18 ay garantili iphone 12 aldım pil 97 19bine gayet iyi telefon sıfırdan farkı yokbiraz kredi çekip ıphone telefon alasım var 24 bin TL ıphone 12 64 gb telefonları var vatan pc ws yerlerde alınır mı? ömürlük bi telefon arıyorum en azından 5 6 yıl götürecek sizce mantıklımı
yabancı tanıdıgım akrabam çok var aslında da nebilim yani yaparlarmı yapmazlarmı muaamma pasaportlarının üstüne yurtdışında yaşıyolar ordayken de ben onun üstüne yapabiliyommu kayıtyurtdışı 14 23500tl. pasaport bulmak sıkıntı bulunmayabiliyor ama son sansına kadar zorla değer. telefonu da yurtdısından getirtmene gerek yok telefoncular getirip satıyor. ben arkadasımdan aldım telefoncu kendisi
sıfırı da var 13 mininin o paraya2. el 13 mini, 13 al. Daha mantıklı. 2. el almam diyorsan alınır. Üzmez.