iPhone 12 alınır mı ?

flowzen

80+
Reaksiyon skoru
33
merhaba bütçemi biriktirip iPhone 12 almak istiyorum sizce iPhone 12 bana 2-3 yıl gider mi ? güncelleme v.s olsun

2-3 yıl rahat rahat gider. 2 yıldır aktif kullanıyorum memnunum. Merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin.

Alınmaz. O paraya 60hz telefon almazdım şahsen androide yönelirim eski kaldı.

Pil sıkıntısı var diyorlar çabuk bitip çabuk ısınıyor diyorlar doğru mu ?
Isınma yok. Yaz aylarında her telefon gibi güneş altında ısınıyor tabi. Pili gündelik kullanımda normal birine yeter. Günde 7 saatten fazla telefon kullanıyorsan Pro Max ve Ultra cihazlar dışında pili yetecek cihaz yok zaten.

Isınma yok. Yaz aylarında her telefon gibi güneş altında ısınıyor tabi. Pili gündelik kullanımda normal birine yeter. Günde 7 saatten fazla telefon kullanıyorsan Pro Max ve Ultra cihazlar dışında pili yetecek cihaz yok zaten.
Anladım teşekkür ederim

13 kullanıyordum 12ye geçtim gözle görülür fark olarak pil diyebilirim. Şarjın hızlı bittiğini çok net anlayabiliyorsun.

Bende 1 yıldır Iphone 12 kullanıyorum. 11 Pro Maxi anneme hediye edip buna geçmiştim pil olarak biraz zayıf. Isınma olarak çok ağır oyunlarda ısındığını hissediyosun yoksa hiç ısınmıyor.

13 ün pil performansı çok daha iyi, stabil ve güncel keşke 13 alabilsen. 12 de işini görür 2 sene takriben.

İphone da çokta seçenek yok zaten. Paranın yetebildiği son çıkan based modeli alın geçin. Android olsa orta segement , super orta , eski amerial ,yeni amiral ,eski super orta . Gibi sürü seçenek çıkıyor. İphone da öyle dert yok. Paran neye yetiyorsa o.

13 e zorlayabilirsen çok iyi olmazsa 12 al 60hz bende kötü diyordum babam 13 kullanıyor ekran kaliteli olunca takılmıyorsun.
Kuzen 12 mini kullanıyordu powerbankla geziyor ama ortalama kullanımda düz 12 mim bataryasının yeteceğini düşünüyorum. Kamerası güzel

Geri