Reteekspisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
Pubg ve sosyal medya için iPhone 12 3k daha pahalı
11 alınmaz bence. Hem çok kaba hem ekranı kalitesiz hem işlemcisi (şuan alıp 5 yıl kullanacağını düşünürsek) eskimeye başladı.PUBG ve sosyal medya için iPhone 12 3k daha pahalı
hocam siz neden 5G ye bu kadar takıksınız ? bizim ülkemizde en az 3 yıl hiç bir işe yaramayacak. çıktığında da alamayacağımız kadar pahalı olacak bir özellik.11 alınmaz bence. Hem çok kaba hem ekranı kalitesiz hem işlemcisi (şuan alıp 5 yıl kullanacağını düşünürsek) eskimeye başladı.
Alıyorsan 12 al. Hem 5G var hem çipset güçlü hem çok daha şık duruyor hem de kaliteli bir ekrana sahip![]()
1 yıl 11 kullandım, 6 aydır ise 12 kullanıyorum.PUBG ve sosyal medya için iPhone 12 3k daha pahalı
Zaten kotalar yükselmediği sürece 5g’nin pek bir önemi yok.hocam siz neden 5G ye bu kadar takıksınız ? bizim ülkemizde en az 3 yıl hiç bir işe yaramayacak. çıktığında da alamayacağımız kadar pahalı olacak bir özellik.
4G için de öyle deniyordu ama pek öyle olmadı. İlk 4G barındıran iPhone modelini (5S) almıştım tabi o zaman 4G ne hiçbir fikrim yoktu. 3 yıl sonra 4G çıktı ve neredeyse kimsenin telefonu desteklemiyorken benim cihaz gayet iyi 4G çekiyordu, 2 yıl da 4G ile kullandım kendisini toplam 5 yılın sonunda kırmam sonucu çöp olduhocam siz neden 5G ye bu kadar takıksınız ? bizim ülkemizde en az 3 yıl hiç bir işe yaramayacak. çıktığında da alamayacağımız kadar pahalı olacak bir özellik.