iPhone 12 mi iPhone 11 mi

Net 12.

PUBG ve sosyal medya için iPhone 12 3k daha pahalı
11 alınmaz bence. Hem çok kaba hem ekranı kalitesiz hem işlemcisi (şuan alıp 5 yıl kullanacağını düşünürsek) eskimeye başladı.

Alıyorsan 12 al. Hem 5G var hem çipset güçlü hem çok daha şık duruyor hem de kaliteli bir ekrana sahip 😀

3k fark var aralarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değermi

11 alınmaz bence. Hem çok kaba hem ekranı kalitesiz hem işlemcisi (şuan alıp 5 yıl kullanacağını düşünürsek) eskimeye başladı.

Alıyorsan 12 al. Hem 5G var hem çipset güçlü hem çok daha şık duruyor hem de kaliteli bir ekrana sahip 😀
hocam siz neden 5G ye bu kadar takıksınız ? bizim ülkemizde en az 3 yıl hiç bir işe yaramayacak. çıktığında da alamayacağımız kadar pahalı olacak bir özellik.

PUBG ve sosyal medya için iPhone 12 3k daha pahalı
1 yıl 11 kullandım, 6 aydır ise 12 kullanıyorum.
Kesinlikle 12.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz neden 5G ye bu kadar takıksınız ? bizim ülkemizde en az 3 yıl hiç bir işe yaramayacak. çıktığında da alamayacağımız kadar pahalı olacak bir özellik.
Zaten kotalar yükselmediği sürece 5g’nin pek bir önemi yok.
Bizim evde 450mbps hız alıyorum 4.5g’den ama kotam aynı olduğu için değişen bir şey olmuyor.

4G için de öyle deniyordu ama pek öyle olmadı. İlk 4G barındıran iPhone modelini (5S) almıştım tabi o zaman 4G ne hiçbir fikrim yoktu. 3 yıl sonra 4G çıktı ve neredeyse kimsenin telefonu desteklemiyorken benim cihaz gayet iyi 4G çekiyordu, 2 yıl da 4G ile kullandım kendisini toplam 5 yılın sonunda kırmam sonucu çöp oldu 😅

Tahminimce 5G en fazla 2 yıla ülkemize gelir ve yine herkese ücretsiz sunulur. O yüzden 5-6 yıl kullanılacak tepe seviye bir cihaz alınıyorsa bence önemli.

Geri