Neler Yeni

İphone 12 mini alıcam 2.el model numarası ile ilgili ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,970
İsim
Taha yücel
Model numarası m ile başlayan telefonlar 0 cihaz oluyormuş
Screenshot_38.png

N ile başlıyor ben,m almayı düşündüğüm telefon internetten araştırdım ama anlamadım ne demek istiyor burda yani alsam model numarası n ile başlayan iphone alsam sıkıntı çıkarır m ? sıkıntılı bir şey mi ?

Rulep

80+ Gold
kesin sorun çıkarır diyemeyiz ama alacaksanız pazarlığını da ona göre yapın

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
Açıkçası sorun olacağını sanmıyorum.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,970
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rulep

80+ Gold
128gb 15.500Tl fiyatı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

face id felan her şey çalışıyor pil sağlığı 87
piyasaya hakim değilim iphone 12 18-20k civarı diye hatırlıyom ona göre bakıldığında fena durmuyor. pil sağlığı 90 üstü olsa daha iyi

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,970
İsim
Taha yücel
piyasaya hakim değilim iphone 12 18-20k civarı diye hatırlıyom ona göre bakıldığında fena durmuyor. pil sağlığı 90 üstü olsa daha iyi
knk 90 üstü hiç bulamadım olsa bile bütçem yetmez heralde zaten biraz zaman sonra appleda değiştiriim bataryasını

NRxZero

80+
Model numarası m ile başlayan telefonlar 0 cihaz oluyormuş Alıntıyı görüntüle
N ile başlıyor ben,m almayı düşündüğüm telefon internetten araştırdım ama anlamadım ne demek istiyor burda yani alsam model numarası n ile başlayan iphone alsam sıkıntı çıkarır m ? sıkıntılı bir şey mi ?
Senin alacagın 12 eger N ile başliyorsa yenilenmiş yani mesela 12 aldın biryerde sıkıntı çıktı götürdün yenisini verdiler o diye biliyorum ama telefon easy cep falan yenilenmiş telefon ise bulaşma sakın.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,970
İsim
Taha yücel

NRxZero

80+
Yurtdışı alabilirsen bu fiyatlara 12 Pro max ve düz 13 bulabilirsin kapalı kutu sıfır 12 mini bataryası zaten pek iyi degil bide batarya sagligi 87 yani bence bunu alacagına ya yurtdısi iphone al yada 112 13 bine XS Max alabilirsin 11de alabilirsin ama ekrani fiyatina gore kötü.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,970
İsim
Taha yücel
Yurtdışı alabilirsen bu fiyatlara 12 Pro max ve düz 13 bulabilirsin kapalı kutu sıfır 12 mini bataryası zaten pek iyi degil bide batarya sagligi 87 yani bence bunu alacagına ya yurtdısi iphone al yada 112 13 bine XS Max alabilirsin 11de alabilirsin ama ekrani fiyatina gore kötü.
yurt dışı ürünlerinin kayıtlları felan var onlardan hiç anlamıyıorum

NRxZero

80+
yurt dışı ürünlerinin kayıtlları felan var onlardan hiç anlamıyıorum
Aga bu formda kimse bilmiyormu ne ya neyse anlatayım
Bu cihazlar dual sim ( çift hat )
120 gün bir hat yeri 120 gün bir hat yeri
Toplamda 8 ay ediyor ve kalan 4 ayda okumuyor yılbaşındab sonra yebileniyor yine 8 ay ve eger x üstü falan alacaksan E simde vardı e sim olayını bilmiyorum pek ama yani e simle ugraďma direkt iPhone 5S 6 falan al kalan 4 ayda çift telefon kullan tuşluda kullanabilirsin senin attıgın telefon bence alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bu formda kimse bilmiyormu ne ya neyse anlatayım
Bu cihazlar dual sim ( çift hat )
120 gün bir hat yeri 120 gün bir hat yeri
Toplamda 8 ay ediyor ve kalan 4 ayda okumuyor yılbaşındab sonra yebileniyor yine 8 ay ve eger x üstü falan alacaksan E simde vardı e sim olayını bilmiyorum pek ama yani e simle ugraďma direkt iPhone 5S 6 falan al kalan 4 ayda çift telefon kullan tuşluda kullanabilirsin senin attıgın telefon bence alınmaz.
Sahibindende telefoncularda yurtdışı bulursun özellikle güneydogu anadolu tarafında yd iPhoneler çok fazla

Top Bottom