Bende öyle biliyordum şaşırdımHani zincir marketlere elektronik ürün gelmeyecekti böyle? Yanlış mı biliyorum ben.
Onun için yapıyorlar zateniphone 12 ve iphone 12 mini tutulmadı malesef.
Çakmadır şimdiSon dönemde teknoloji severlerin uğrak yerlerinden biri olan BİM, önümüzdeki hafta için duyurduğu aktüel ürünlere iPhone12 mini modelini ekledi. iPhone 12 mini BiM mağazalarında 26 Şubat tarihi itibariyle satışa sunulacak.
iPhone 12 mini’nin 64GB’lık versiyonu Cuma gününden itibaren satın alınabilecek. Apple’ın başlangıç olarak9.999 TL fiyat belirlediği iPhone12 mini BİM mağazalarında ise 8.975’ten satışa sunulacak. İndirim fena görünmüyor, fakat iPhone 12 mini’yi halihazırda daha düşük fiyata bazı e-ticaret mağazalarında bulmak mümkün. Tabii ülkemiz insanının BİM mağazalarına olan ilgisi ve birçok kişinin internet üzerinden alışverişi tercih etmediği göz önüne alındığında telefonun ilgi göreceğini düşünüyoruz. BİM ayrıca 26 Şubat tarihi itibariyle ikinci nesil AirPods kulaklığı da 1.199 TL’den satışa çıkaracak.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak = https://www.teknoburada.net/2021/02/21/iphone-12-mini-bim-magazalarina-dustu-iste-fiyati/
LE İPHONE 12Son dönemde teknoloji severlerin uğrak yerlerinden biri olan BİM, önümüzdeki hafta için duyurduğu aktüel ürünlere iPhone12 mini modelini ekledi. iPhone 12 mini BiM mağazalarında 26 Şubat tarihi itibariyle satışa sunulacak.
iPhone 12 mini’nin 64GB’lık versiyonu Cuma gününden itibaren satın alınabilecek. Apple’ın başlangıç olarak9.999 TL fiyat belirlediği iPhone12 mini BİM mağazalarında ise 8.975’ten satışa sunulacak. İndirim fena görünmüyor, fakat iPhone 12 mini’yi halihazırda daha düşük fiyata bazı e-ticaret mağazalarında bulmak mümkün. Tabii ülkemiz insanının BİM mağazalarına olan ilgisi ve birçok kişinin internet üzerinden alışverişi tercih etmediği göz önüne alındığında telefonun ilgi göreceğini düşünüyoruz. BİM ayrıca 26 Şubat tarihi itibariyle ikinci nesil AirPods kulaklığı da 1.199 TL’den satışa çıkaracak.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak = https://www.teknoburada.net/2021/02/21/iphone-12-mini-bim-magazalarina-dustu-iste-fiyati/
hayır sakınSattığım ekran kartının parasını buna verme fikri...
Xiaomi Poco X3 kullanıcısıyım ama Apple alacak olsam iPhone SE alırdım çünkü 4500₺ bandına Apple alabilmek güzel bir olay.Son dönemde teknoloji severlerin uğrak yerlerinden biri olan BİM, önümüzdeki hafta için duyurduğu aktüel ürünlere iPhone12 mini modelini ekledi. iPhone 12 mini BiM mağazalarında 26 Şubat tarihi itibariyle satışa sunulacak.
Alıntıyı görüntüle
sakın ha yapma öyle bi çılgınlık.Sattığım ekran kartının parasını buna verme fikri...
Önümüzdeki hafta mı? Ailedeki herkese bundan bir tane almalıyım.Son dönemde teknoloji severlerin uğrak yerlerinden biri olan BİM, önümüzdeki hafta için duyurduğu aktüel ürünlere iPhone12 mini modelini ekledi. iPhone 12 mini BiM mağazalarında 26 Şubat tarihi itibariyle satışa sunulacak.
Alıntıyı görüntüle
O telefon aşırı fp büyük elli olmama rağmen alırım o telefonuXiaomi Poco X3 kullanıcısıyım ama Apple alacak olsam iPhone SE alırdım çünkü 4500₺ bandına Apple alabilmek güzel bir olay.
OHA
Danışmaktan bıktırdı beni artık@Contravolta ya danış bence